Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pöllöposti

   tarinat • oleskeluhuone • mainokset

Pöllöpostiin kuuluvat ylläpitäjälle tarkoitetut asiat, esimerkiksi kysymykset tai palautteet. Tarinavieraskirjaan kaikki oppilaat kirjoittavat tarinoitaan, ja oleskeluhuoneessa he voivat jutella keskenään. Oleskeluhuoneesta löytyy myös chatti. Huom! Viestin lähettäminen yksityisellä tarkoittaa, että vain ylläpitäjä näkee viestisi, mutta ei voi vastata siihen.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ficer Cooper, puhelimella

15.02.2017 14:38
Hei,
Luin vastauksesi kirjoituseeni ja kävin tekstin läpi. Kuten kommentissa sanoitkin on jokin osio tipahtanut pois. Pahoittelen asiaa ja sitä etten ehtinyt tekstiä kunnolla tarkistaa.

Nimi: Colin Dennell via känny

15.02.2017 14:16
Piti kysymäni, että valitaanko tammikuun kuukauden oppilasta ollenkaan?

Nimi: Gianna Nox, Luihuinen

14.02.2017 12:12
Huvittaa laittaa tämä viesti suoraan tuohon aikaisemman viestini perään, mutta niin asiaan. Sain sen tarinan viimeinkin kirjoitettua ja lähetettyä, mutta se ei ollut se pääasiani. Sellaista kyselisin, että olisiko Giannan suojeliusta mahdollista muuttaa ja vaihtaa korpiksi tuon vanhan kaulusliskon sijaan? Kiitän jo etukäteen, mikäli tämä onnistuu! :)

Vastaus:

Hah, minun vikani kun en ole ehtinyt päivittelemään :D Onneksi myös oppilailla on vähän kiireisempää niin en sentään huku viesteihin ja tarinoihin. Muutan saman tien! :)

Aurelia » 15.2

Nimi: Gianna Nox, Luihuinen

06.02.2017 23:46
Pahoittelut, että tarinan kirjoittamisessa kestää. Motivaatio kirjoittamiseen on huidellut vähän siellä täällä viime aikoina, vaikka inspiraatiota on ollut ja juonikuviot on jo kirjoitettu ylös. Koulussa on myös ollut aika paljon kirjoittamista ja muuta puuhaa nyt niin nekin ovat vieneet aikaa mukavasti, mutta yritän tällä viikolla saada tarinaa viimeinkin kirjoitettua, kun tunnitkin loppuvat jatkossa jo keskiviikkoisin. :D

Vastaus:

Eipä mitään, ehditkin tässä kirjoittaa tarinan ennen kuin itsekään ehdin koneen ääreen vastailemaan! :)

Aurelia » 15.2

Nimi: Sebastian McCartny

05.02.2017 21:25
Heijj, tulin ilmoittelemaan, että tarinan kirjoittaminen saattaa vierähää vielä ensi tai sitä seuraavaan viikkoon, sillä kaikki tämänhetkinen vapaa-aika menee työhakemuksia rustaillessa .-.

Vastaus:

Asia selvä. :) Onnea työnhakuun!

Aurelia » 3.2

Nimi: Elisa Moonsecret

04.02.2017 08:19
Hei! Lähetin hakemuksen.

Vastaus:

Hei Elisa! :) Mukava kuulla! Valitettavasti Oppilaaksi-osiosta oli jäänyt kohta lukematta koskien sauvahakemuksen lähettämistä. Lähetäthän hakemuksen pian ja luet säännöt ja ohjeet vielä tarkasti uudestaan läpi! :)

Aurelia » 6.2

Nimi: Evy Noth

02.02.2017 20:22
Hei. Saako tarinoissa Tylypahkan ulkopuolinen henkilö tulla vierailemaan Tylypahkan kouluun?

Vastaus:

Saa tulla, tosin esimerkiksi muilla jästeillä kuin sukulaisilla on varmasti oltava hyvä syy :)

Aurelia » 3.2

Nimi: Theo Delaney

31.01.2017 16:13
Hei! Lähetin juuri hakemuksen! Pitääpä vielä hankkia tuo taikasauva...

Vastaus:

Hieno juttu, lisäsinkin sinut juuri. ;)

Aurelia » 2.2

Nimi: Kristian Wheeler, Korpinkynsi @puhelin
Kotisivut: http://musteenvarikirjo.omablogi.fi/

29.01.2017 16:28
*hiihtää takaisin paikalle* En tiedä mksen maininnut tästä jo edellisessä viestissä mUTTA kuitenkin.
Näin etukäteen katsottuna, mulla ei pitäisi olla helmi- eikä maaliskuussa mitään suurempaa, paitsi maaliskuun 24.-26. päivä isoskoulutusleiri. Siitä heti viikon päästä (sunnuntaina 2.4.) olisi lähtö neljäksi päiväksi Amsterdamiin, jolloin en pääse käymään sivustolla. Ja toukokuu saattaa muutenkin olla kokeidentäytteinen, samoin kuin toukokuu jolloin olisivat viimeiset puristukset peruskoulusta. Sitten kesällä olisi vuorossa ensimmäinen isoskesä ja mahdolliset kesätyöt, näistä kuitenkaan ei ole vielä varmaa tietoa. Ajattelin siis tässä vain vähän ilmoitella, jos minusta ei kuulu näinä aikoina mitään, se on syynä. Ilmoittelen vielä lähempänä kyseisiä päiviä, että millainen on aikataulu.

Vastaus:

Asia selvä. :)

Aurelia » 31.1

Nimi: Corinne Dawn

29.01.2017 14:55
Hei!
Ihastuin näihin sivuihin jokunen viikko sitten ja siitä lähtien olen miettinyt liittymistä. Nyt vihdoin otin itseäni niskasta kiinni ja lähetin hakemuksen! Toivottavasti tiedot ovat hyvät, olen jo luonostellut tarinaakin tehdäkseni hahmosta mahdollisimman hyvän kirjoittaa :)

Odotan innolla tulevia hetkiä tällä sivulla!

Vastaus:

Hieno kuulla! :) Hakemus oli oikein hyvä, vaikka pistin kirjeen mukaan lisätessäni tietosi. Lämpimästi tervetuloa Rohkelikkoon, toivottavasti viihdyt sivulla! :')

Aurelia » 31.1

Nimi: Kristian Wheeler, Korpinkynsi @puhelin
Kotisivut: http://musteenvarikirjo.omablogi.fi/

29.01.2017 14:19
Hei!
Mä oon tässä nyt kirjoitellut tätä 12. lukua jo valmiiks, kun en tiiä et milloin mä kerkeäsin kirjottaa/pääsisin koneelle, mut piti kysymäni, et haittaako, jos luku on hieman synkempi normaalista tai saattaa sisältää joillekkin häiritsevää sisältöä, jos vain muistan siitä varoittaa?

Vastaus:

Ei haittaa, kun et kuitenkaan joka tarinassasi ole rajoja koetellut, ja rankkojen aiheiden käsitteleminen on myös tärkeä osa kirjoittamisen tiellä. :) On tietenkin hyvä laittaa tarinan alkuun varoitus, jos arvioit sisällön olevan liikaa mahdollisille nuoremmille lukijoille.

Aurelia » 31.1

Nimi: Edward Tanner

26.01.2017 17:46
Moi! Laitoin paripäivää sitten viestin että en voi kirjoittaa vähään aikaan kiireiden takia ja ottaisin lomaa viikoksi.. En tiedä tuliko se perille sillä en löytänyt viestiäni mistään..

Vastaus:

Viesti oli näköjään mennyt vahingossa Oleskeluhuoneen vieraskirjaan. :) Asia selvä! :)

Aurelia » 27.1

Yksityinen viesti

26.01.2017 17:07

Nimi: Kristian Wheener, Korpinkynsi
Kotisivut: http://musteenvarikirjo.omablogi.fi/

25.01.2017 19:38
//Syll, sauvahakemus kuuluu lähettää oppilaslomakkeen yhteydessä! :)

Vastaus:

5 tupapistettä avuliaisuudesta :)

Aurelia » 26.1

Nimi: Kristian Wheeler, Korpinkynsi
Kotisivut: http://musteenvarikirjo.omablogi.fi/

25.01.2017 19:37
Hei!
Mietin, olisiko mahdollista muokata Kristianin tietoja? Nyt jälkeenpäin kun katson niitä, huomaan etten ole kiinnittänyt tarpeeksi huomiota Kristianin huonoihin puoliin ja olen listannut enimmikseen hyviä puolia ja jotkut kohdat vaikuttavat hieman kliseiseltä.

Vastaus:

On mahdollista, hienoa että koet kehittyneesi :) Voit ilmoittaa uudet tiedot vaikkapa pöllöpostiin yksityisellä viestillä.

Aurelia » 26.1

Nimi: Ficer Cooper

24.01.2017 21:41
Heippa!
Tuli sellanen juttu mieleen että onko mahdollista hypätä vaikka.. Neljännelle tai viidennelle luokalle kesken ensinmäisen lukuvuoden? Kunhan sovittaa sen tarinaansa?
Mulla ei ole vielä mikään kiire vaihtaa luokka-astetta, mutta ajattelin näin etukäteen tunnustella jäätä kepillä :'D

Vastaus:

On mahdollista! :) Ilmoita vain pöllöpostiin, kun haluat vaihtaa luokkaa.

Aurelia » 26.1

Nimi: Susan Starr

23.01.2017 17:43
Moi, olen pahoillani kun en ole kirjoittanut mitään tänne, on ollu aika kiireistä ja mulla oli juuri yks tanssikisamatka, ja aloin miettimään et onko mulla aikaa kirjoitella tänne, ja tulin siihen päätökseen et varmaan lopetan täällä :( Multa vaan yksinkertaisesti loppu kirjoittamisen into yms, ja saatan tulla joskus tänne kirjoittelemaan ja tekeen uuden hahmon :)

Vastaus:

Ymmärrän, toivottavasti kisamatka meni hyvin! :) Kiitos, että kävit ilmoittamassa ja oikein hyvää jatkoa sinulle!

Aurelia » 26.1

Nimi: Syll

23.01.2017 16:11
Laitoin hakemuksen tulemaan, ostan sitten sen taikasauvan kunhan hakemus on hyväksytty.

Vastaus:

Kuten Oppilaaksi-osiossa lukee, sauvahakemus kuuluu lähettää välittömästi oppilashakemuksen jälkeen. Käythän lähettämässä sauvahakemuksesi pian ja lukemassa Oppilaaksi-sivut tarkasti uudestaan! :)

Aurelia » 26.1

©2017 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com