Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pöllöposti

   tarinat • oleskeluhuone • mainokset

Pöllöpostiin kuuluvat ylläpitäjälle tarkoitetut asiat, esimerkiksi kysymykset tai palautteet. Tarinavieraskirjaan kaikki oppilaat kirjoittavat tarinoitaan, ja oleskeluhuoneessa he voivat jutella keskenään. Oleskeluhuoneesta löytyy myös chatti. Huom! Viestin lähettäminen yksityisellä tarkoittaa, että vain ylläpitäjä näkee viestisi, mutta ei voi vastata siihen.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Kata
Kotisivut: http://ritarikunta.wordpress.com/

16.11.2017 13:45
Verisen Paronin ritarikunta tiedottaa:

1. Sivusto on muuttanut
2. Jäsensivujen sijaan nykyisin sivulista, jotkin käytännöt muuttuivat
3. Jaa Hopeisia sulkakyniä jäsenillesi jouluksi
---

1. SIVUSTO ON MUUTTANUT

Verisen Paronin ritarikunta muutti takaisin omaan osoitteeseensa ja pois Kotinoidan kolosta. Verisen Paronin ritarikunnan linkit tulisi jatkossa suunnata osoitteeseen: ritarikunta.wordpress.com

Halutessasi voit jatkaa linkinvaihtoa Kotinoidan kolon kanssa. Tule mielellään ilmoittamaan siitä erikseen, jotta linkki varmasti säilyy vielä vanhan sivulistan siirryttyä arkistoon.

2. JÄSENSIVUJEN SIJAAN NYKYISIN SIVULISTA

Jäsensivu ja sivulista ovat jo varmaan vuoden olleet rinnakkaisina käsitteinä Ritarikunnan infoissa, mikä ehkä aiheuttaa pientä sekaannusta. Niinpä käsitteestä jäsensivu on kokonaan luovuttu. Sivustosi on kuitenkin edelleen mukana Ritarikunnan sivulistalla ja säilyttää kaikki tähän mennessä saamansa palkinnot.

Sivulistalla olevilta sivuilta vaaditaan nykyisin:

- Nettisivusi liittyvät jotenkin (edes etäisesti) Harry Potteriin.
- Etusivultasi löytyy linkki VPR:n sivuille. (Tekstinä tai kuvana, kumpikin kelpaa.) Täysin foorumipohjaisille nettisivuille voidaan myöntää joustoa tästä.
- Sivustoa päivitetään vähintään kerran vuodessa. Yli vuoden päivittämättä olleet voidaan poistaa listalta.

Listauksen edut:

- Sivusi linkki ja kuvaus ovat näkyvissä sivulistalla, jolloin uusilla kävijöillä on mahdollisuus löytää sivuillesi Ritarikunnan kautta.
- Saat muutaman kerran vuodessa Ritarikunnan tiedotteen sivujesi vieraskirjaan, jolloin tiedät ensimmäisten joukossa kilpailuista ja muista Ritarikunnantempauksista.
- Sivusi saatetaan valita Ritarikunnan kuukauden sivuksi, jolloin saat vielä enemmän näkyvyyttä.

3. JAA HOPEISIA SULKAKYNIÄ JOULUKSI

Hopeinen sulkakynä on palkinto taikakoulun tai roolipelin parhaimmille kirjoittajille. Niitä jaetaan ylläpitäjän hakemuksen perusteella (ylläpitäjä toimittaa palkinnon perille) joulukuussa ja kesälomalle siirryttäessä touko-heinäkuussa. Tutustu tarkemmin Hopeiseen sulkakynään ja sen hakemiseen Ritarikunnan sivustolla.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN UUDISTUNEESEEN VERISEN PARONIN RITARIKUNTAAN!

Nimi: Silverglow
Kotisivut: http://hopeahohto.suntuubi.com/

12.11.2017 19:48
Ei ole totta! Ihanat sivut! Kävisikö linkinvaihto Taikaopisto Hopeahohdon kanssa?

Nimi: Braelyn Poe
Kotisivut: http://tylypahka.w2.fi/

06.11.2017 21:11
Hei! Sopisiko teille linkinvaihto Tylypahkamme kanssa? :)

Vastaus:

Sopii hyvin, vastailin myös sivuillenne :)

Aurelia » 7.11

Nimi: Ficer Cooper, Entinen oppilas

06.11.2017 03:09
~ Heipasn!

Piti vaan sitä tulla tänne itkemään että jos olisin tiennyt pitkästä tauostasi ja mahdollisesta tauon jatkumisesta (mitä nyt kurkistin blogistasi), en olisi eronnut! D'':
Nyt tuntuu pahalta kun tietää että olisi voinut ihan rauhassa ottaa happea ja yrittää keksiä tarinaa ja sen sellaista..

Jos sitten joskus laittaisinkin hakemusta uudella hahmolla ja aloitan alusta :'o

Vastaus:

Heippa! :) Mukava kuulla, että kirjoittaminen vielä kiinnostaa, olisi mielenkiintoista lukea taas tarinoitasi ja varsinkin uudella hahmolla! Tällä hetkellä liittyminen on kuitenkin vielä ainakin väliaikaisesti kiinni, koska en ole lyönyt lukkoon tulevaisuudensuunnitelmia. Sivulla kyllä ilmoitellaan, kun se on taas virallisesti auki, tervetuloa liittymään silloin :)

Aurelia » 7.11

Nimi: Kata
Kotisivut: http://kotinoita.wordpress.com/

26.10.2017 17:16
Arvoisa Verisen Paronin ritarikunnan jäsensivu!

Teen kyselyä Kotinoidan kolon ja ritarikunnan tulevaisuuteen liittyen ja vastauksenne olisivat oiva lisä suunnitelmien tekoon. Toivottavasti sivustonne aktivoituu ja joku täältä käy vastaamassa. Suora linkki kyselyyn: https://kotinoita.wordpress.com/2017/10/26/mika-olisi-kolon-seuraava-vaihe/

Hauskaa Halloweenia!

Vastaus:

Toivottavasti osa kävijöistä bongasi linkin, itsekin kävin vastailemassa! :) Hyvää pyhäinpäivää (sitäkin tosin myöhässä)!

Aurelia » 5.11

Nimi: Vivian Fira, Korpinkynsi

22.09.2017 21:11
Mun pitää erota. Mä puoliks annoin itteni jättää kirjoittamatta tarinoita että mut ehkä erotettais koska se ois ollu helpompaa. Tää on aivan upea sivusto mutta ei ehkä oikea paikka mulle, koska en osaa vielä kirjoittaa. Nyt on kuitenkin mun aika lähteä ja harmi että täältä on myös niin moni muu eronnut :( Hyviä jatkoja kuitenkin ja onnea muille oppilaille. Hei hei!

Vastaus:

Tämä sivusto on oikea paikka kaikille, jotka vain haluavat kirjoittaa :') Eikä kannata koskaan ajatella, ettei osaa kirjoittaa - osaat kirjoittaa oikein hyvin ja sinulla oli tarinoissasi hienoja teemoja, joihin muutkin varmasti pystyvät samastumaan, kuten yksinäisyys ja ystävien kaipuu. Kaikilla on aina jotain parantamisen varaa, mutta siitä ei kannata lannistua. Oli myös hienoa nähdä, miten kehityit jo tänne kirjoittamiesi tarinoiden aikana! Oikein hyvää loppusyksyä ja jatkoa! :')

Aurelia » 5.11

Nimi: Alexandra Hallow

04.09.2017 18:59
Tätä viestiä on todennäköisesti hankalampaa - ja pahempaa - kirjoittaa kuin mitään koskaan aikaisemmin kirjoittamaani viestiä. Ja vaikka tiedän, että opisto on tauolla, haluan tehdä tämän nyt heti, tai pyörrän päätökseni.

Olen siis näin tylsänä ja inhottavana ihmisenä päättänyt, että minun täytynee erota tästä ihanasta, kaikki unelmani täyttävästä paikasta. Inspiraatiota nimittäin riittäisi vaikka muille jakaa, mutta aika - sen puute - on syyllinen tähän päätökseen. Heti koulun alun jälkeen läksyt nimittäin ottivat minusta kiinni, ja joudun useimpina iltoina viikossa käyttämään niihin kaiken vapaa-aikani. Kun tähän yhtälöön lisää vielä harrastukseni (joita on tältä kannalta ajatellen valitettavan paljon: yleisurheilu kolme kertaa viikossa, yhtenä iltana pianonsoitto, lisäksi vielä näytelmäkerho ja ratsastus), aikaa ei jää enää juurikaan muulle kuin jokailtaiselle lenkille läheiseen metsään. Olen siis aivan murheen murtama, kun minun täytyy erota täältä, koska toinenkin tarinani on jo aivan viittä vaille valmis. Olisi ollut upeaa julkaista se vielä ennen eroamistani, mutta muuten vaihdan päätöstäni (ja silloin vien paikan aktiivisemmilta kirjoittajilta, jotka varmasti vain odottavat tauon loppumista päästäkseen vihdoinkin kirjoittelemaan).

Kiitos siis tuhannesti tästä lyhyestä ajasta, jonka Tylypahkan taikakoulun oppilaana sain viettää, ja kaikkea hyvää sinulle Aurelia! ^^

*Kiitos, kumarrus, kyynel ja poistuminen Nimbus kaksituhatykkösellä takavasemmalle*

Vastaus:

Sinullekin pahoittelut, että vastauksessa kesti, luin kyllä viestin sen saavuttua! Eihän ihmisessä ole mitään tylsää tai inhottavaa kun tajuaa, ettei aika riitä - pikemminkin on vain hienoa, että ajanpuutteen itse tiedostaa ja tekee valintoja sen mukaan :) Mukavinta oli kuulla, että inspiraatiota sinulla vielä riittäisi, aikaa vain ei, se on nimittäin parempi tilanne kuin vaikka toisin päin! Kiitos sinulle ajastasi täällä ja inspiroivasta ensimmäisestä tarinastasi ja kaikkea hyvää myös sinne! :)

Aurelia » 5.11

Nimi: Desiree Goutierés

01.09.2017 18:22
Se tunne, kun tulet sivuille jättämään eroviestiä, ja tajuat samalla ettet todellakaan halua erota sieltä.
Mutta minun on mahdotonta pitää hahmoani täällä turhana enää yhtään tätä pidempään, enhän saa tarinoita aikaan. Syinä tähän yksinkertaisesti ajanpuute. Koulu vie ajastani niin suuren osan, että jäljelle jäävää aikaa en valitettavasti voi hyödyntää tähän paikkaan. Muutenkin inspiraatio ei kukoista.
Olen siis tullut tämän sivuston kanssa tieni päähän, ja olen pahoillani kaikesta vaivasta mitä tällainen epäaktiivinen liittyjä varmaankin aiheuttaa.
Haluan kiittää ylläpitoa ja kanssapelaajia, sivuista on luotu aivan huimat ja täällä on niin kiva olla mukana, kun on inspiroivia tehtäviä joita tekemällä saa merkkejä, sekä mukavia toisia pelaajia/liittyjiä. Ärsyttää ettei ole aikaa eikä innostusta tähän - ainakaan tällä hetkellä.
Eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka tulisinkin takaisin, koska hyvä Tylypahkaan sijoittuvia tarinaroolipelejä tms. on aika vähän. Jos inspiraatio joskus palaa tällaista peliä kohtaan ja saan luotua vaikka ensin itsekseni täydellisen hahmon, ei voi olla varma etten palaisi...

K i i t o s ja hyvää jatkoa kaikille!

Vastaus:

Anteeksi ettei vastausta viestiisi heti kuulunut, luin sen kyllä heti viestin saavuttua :) Ymmärrän ajanpuutteen aivan hyvin, ja epäaktiiviset liittyjätkin ovat usein olleet minulle mieliksi, kun kaikista aktiivisimpien tarinoihin meinaa hukkua :') Ei siis tarvinnut anteeksi pyydellä, mukavaa että olit oman aikasi mukana koulun toiminnassa! Kiitos kehuista ja oikein hyvää loppusyksyä ja vuotta sinulle! :)

Aurelia » 5.11

Nimi: Penny Hudson
Kotisivut: http://taika12.webs.com

30.08.2017 17:51
Hei,
Ja alkuun pahoittelut, että laitan viestiä samantyyppisestä asiasta lyhyen ajan sisällä taas.

Tärkeä tiedoitus linkinnvaihtolaisille. Taikaopisto Aurea muuttaa. Muutto tapahtuu 4.-15.9.2017 välisenä aikana ja toivomme että mahdollisimman pian tuona aikana tai sen jälkeen, vaihtaisitte linkkimme uuteen, uusi url: http://taikaopisto.arkku.net vielä se ei ole uusi osoitteemme, koska siellä on vielä keskeneräistä.

Tästä muutto asiasta löytyy hieman myöhemmin, erillinen tiedoitus sivuillamme.

Hyvää alkanutta syksyä!Vastaus:

Selvä juttu, vaihdan linkin! Pahoittelut että linkin vaihtamisessa kesti :)

Aurelia » 5.11

Nimi: Felicia Stonethree

27.08.2017 17:08
Ostaisin kanin Ihmeiden eläintarhasta. (jostain syystä en sitten laittanut tätä edelliseen viestiin :D)

Vastaus:

Veloitan kaljuunat ja saat lemmikkimerkin :) Jatkossa ilmoitathan ostokset Kauppakylät-sivun vieraskirjaan! Voit myös ilmoittaa kanillesi nimen, jos haluat.

Aurelia » 27.8

Nimi: Felicia Stonethree

27.08.2017 17:02
Lähetin tänne tarinan noin viikko sitten, mutta se ei tainnut tulla, lähetän sen nyt uudestaan. Jos se ei tule, tässä on nyt joku häikkä

Vastaus:

Ei hätää, Tylypahkan tauko alkaa huomenna, eli ei tarvitse huolehtia aikarajoista :) Yritän tauon alkamisen jälkeen rauhallisessa tahdissa arvostella tähän asti tulleet tarinat, mutta sen jälkeen en arvostele uusia tarinoita tauon aikana.

Aurelia » 27.8

Nimi: Rebecca Bennett, Korpinkynsi

23.08.2017 16:44
Hei Aurelia!
Houkuttelin ystävääni liittymään tänne sivuille, mutta huomasin oppilaaksi-sivulla, että hakemus on suljettu. Voiko siis kaverini hakea tänne, ja jätät hakemuksen vähäksi aikaa sivuun, vai saako edes lähettää hakemusta?

Rebecca :)

Vastaus:

Pahoittelut että vastaamisessa kesti - hakemuksen voi periaatteessa jättää, koska tuvissa on vielä tilaa, ja tekstistä huolimatta itse hakemus on vielä auki, mutta koska tauko alkaa muutaman päivän kuluttua, ei sivuilla tule olemaan kovinkaan paljon toimintaa vähään aikaan. Jos kaverisi haluaisi silti hakea oppilaaksi, tervetuloa :)

Aurelia » 26.8

Nimi: Abigail Rosewell

23.08.2017 15:57
Ahaa, kiitos tiedosta!

Nimi: Colin Dennell via känny

22.08.2017 23:49
Abigail ne pisteet tulivat ennen tupamestaruutta c: kahden viimeisimmän oppilaan kommenttien pisteitä ei oltu ehditty ottaa lukuun tupamestaruudessa, joten ne näkyvät nyt vasta pistetilastossa. Tästä syystä rohkelikolla ei ole tupapisteitä vielä ollenkaan

Vastaus:

5 tuparia avuliaisuudesta!

Aurelia » 26.8

Nimi: Abigail Rosewell

22.08.2017 22:41
(Hmm.. saattaa johtua myös siitä että mun kone vaan sekoilee) kirjoittelin kommentin blogiisi, ja siitä kuuluisi tulla 6 tuparia niinkuin sanoit.... Rohkelikolla ei silti ole yhtäkään tuparia. Tämä asia ei ole ollenkaan kiireellinen, joten tämä voi hyvin odottaa jos sinulla on kiireitä.

Vastaus:

Colin ehtikin jo vastata kysymykseen! :)

Aurelia » 26.8

Nimi: Penny Hudson
Kotisivut: http://taika12.webs.com/index.html

21.08.2017 12:34
Hei linkinvaihtolainen,

Sivumme etusivu on nyt muutaman päivän ajan näyttäytynyt miten sattuu, eikä suostu päivittymään.
Joten voisitteko, kun kerkiätte muokata linkin muotoon, jolla kaikki toimii taas?
Kotisivut-kohdassa, on linkki johon Taikaopisto Aurean voi linkittää.

Kiitos paljon! Ja anteeksi häiriöstä.

Ystävällisin terveisin,
Penny.

Vastaus:

Selvä, päivitän linkin! :)

Aurelia » 26.8

Nimi: Rebecca Bennett, Korpinkynsi

20.08.2017 18:20
Moikka!

Ilmottelisin vain, että tupamestaruuden piti ratketa eilen (19.8). Varmuuden vuoksi, jos olet unohtanut.
Lisäksi haluan kertoa, kuinka arvostan tarinoiden arvostelujasi! On mukavaa kuulla kehuja, mutta parannusehdotukset ovat vähintään yhtä mukavia. Näin saan tietää, mihin minun pitää keskittyä seuraavassa luvussa ja kehityn kirjoittajana. :) Arvvostan siis todella panostustasi arvostelujen kirjoittamiseen, Aurelia!

Vastaus:

Kiitos varmistuksesta, tällä kertaa muistin kyllä ja laitan ratkaisun tarinasi arvostelemisen jälkeen :') Kiitos myös sinulle, hyvä että myös parannusehdotukset tuntuvat hyviltä :)

Aurelia » 20.8

Nimi: Aurelia
Kotisivut: http://tylypahkankoulu.suntuubi.com/

19.08.2017 14:38
Moikka oppilaat! :) Ilmoittelen täällä vieraskirjassakin, että käykäähän lukemassa Yp:n blogista löytyvä uusi blogipostaus, joka sisältää asiaa syksystä ja tulevasta tauosta. Blogin linkki löytyy etusivulta hormiverkko-listasta.

©2017 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com