Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pöllöposti

   tarinat • oleskeluhuone • mainokset

Pöllöpostiin kuuluvat ylläpitäjälle tarkoitetut asiat, esimerkiksi kysymykset tai palautteet. Tarinavieraskirjaan kaikki oppilaat kirjoittavat tarinoitaan, ja oleskeluhuoneessa he voivat jutella keskenään. Oleskeluhuoneesta löytyy myös chatti. Huom! Viestin lähettäminen yksityisellä tarkoittaa, että vain ylläpitäjä näkee viestisi, mutta ei voi vastata siihen.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Colin Dennell

30.03.2020 01:08
Helöyy :D

Haluisin vielä yrittää jatkaa, mutta en osaa yhtään sanoa, millon saisin uutta lukua valmiiksi. Elämä on mennyt vähän hektiseksi ja aikaa tai inspiraatiota kirjottamiseen ei ihan hirvittävästi ole. Samaan aikaan tuntuu vähän tyhmältä luovuttaa näin lopun kynnyksellä, kun ei suntuubikaan ole enää kauhean kauaa pystyssä.

Joten hengissä ollaan, vaikkakin melko epäaktiivisia. (Mutta se nyt ei poikkea normaalista ollenkaan, köh ja anteeksi--)

Vastaus:

Selvä juttu! :') Nykyinen tilanne tosiaan pistää kaikki suunnitelmat uusiksi. Olisi tosiaan kiva lukea vielä vähän Colinin tarinaa ennen taikakoulun lopettamista, mutta siitä ei pidä ottaa minkäänlaista stressiä. Kirjoita kun tuntuu siltä ja jaksamista! :)

Aurelia » 30.3.

Nimi: Nuppu Dianar

29.03.2020 12:17
Haluaisin olla puuskupuhin huispausjoukkueessa lyöjä.

Vastaus:

Hienoa, lisään sinut joukkueeseen ja veloitan liittymiskaljuunat! :)

Aurelia » 30.3.

Nimi: Gianna Nox, Luihuinen

28.03.2020 11:20
Hei pitkästä aikaa! Jatkaisin mielelläni vielä oppilaana. :) Tarina on kirjoitusvaiheessa, mutta ensin pitää saada valmiiksi yksi essee ennen kuin voin sitä jatkaa. Etäopiskelun hyvät ja huonot puolet, kun on aikaa, mutta hommaa sitäkin enemmän! :D

Vastaus:

Selvä juttu, kiitos kun ilmoitit! :) Tsemppiä koulutehtäviin!

Aurelia » 28.3.

Nimi: Amelia Huiski

27.03.2020 10:01
Kanini nimeksi tulee Pisara

Vastaus:

Selvä juttu, käyn lisäämässä tietoihisi! :)

Aurelia » 27.3.

Nimi: Amelia Huiski

25.03.2020 15:16
Korjaan lomakkeen
Luokka:5

Vastaus:

Mukavaa että liityit, kävinkin tarkistamassa hakemuksesi! :) Katsothan myös kirjeen oppilaskaapistasi. Tervetuloa taikakouluun! :)

Aurelia » 26.3.

Nimi: Amelia Huiski

25.03.2020 15:05
Hommasin sauvan

Nimi: Amelia Huiski

25.03.2020 15:01
Täytin lomakkeen:3

Nimi: Aya

21.03.2020 22:32
Oonkin unohtanut osan tosta mun esittelytekstistä asiakirjaan, hups :D Eli siihen perhe, ystävät ja menneisyys -kohtaan kuuluis vielä loppuun tällainen pätkä:

Ayan sijaisvanhemmilla ei ole biologisia lapsia. He ovat aina olleet Ayalle ja Alexille todella rakastavaiset ja huolehtivaiset vanhemmat. Vivica ja Carl ovat jästejä, mutta silti ovat tietoisia Ayan ja Alexin juurista. Sisarukset saivat itse tietää juuristaan vasta, kun Alex sai kirjeen Tylypahkaan.
Ayan päästessä King’s Crossin juna-asemalle, juuri ennen kuin Aya astui junaan, hänen sijaisäitinsä otti Ayan kädestä kiinni, ja antoi Ayalle kirjekuoren, ja loi tähän hieman säälivän katseen. Ayan päästessä junaan istumaan, hän avasi kirjekuoren, jonka sisältä paljastui erityisen vanha valokuva, josta hän oitis tunnisti biologiset vanhempansa, veljensä ja itsensä. Tätä kuvaa hän kantaa aina taskussaan. Se on yksi hänelle merkitsevimpiä materiaalisia asioita.

Vastaus:

Selvä juttu, kävin lisäämässä! :)

Aurelia » 22.3.

Nimi: Ronja

21.03.2020 14:23
moi mitä kuuluu

Vastaus:

Hei Ronja, tänne kuuluu hyvää! :) Tarkistinkin sinun ja Sagan oppilashakemukset jo, mutta lähetättehän vielä sauvahakemukset, että voin lisätä teidät oppilaaksi! Sauvahakemuksen lähettämisestä sanotaan Oppilaaksi-kohdan ohjeissa ja säännöissä, joten ne kannattaa varmuuden vuoksi lukea uudestaan. Keksittehän hahmoillenne myös etu- ja sukunimet! :)

Aurelia » 22.3.

Nimi: Jasmine White

21.03.2020 13:27
Hei!
On ollut tässä hieman kiireitä minulla koulun ja harrastuksien ohella, mutta tämä on erittäin mahtava paikka ja haluaisin jatkaa! Yritän saada tarinaa kirjoitettua ennen deadlinea, mutta en voi luvata mitään. Mutta uskon että ehdin tehdä jotain aikaiseksi kun nyt kaikki paikat on suljettu ja työt ehtii tehdä nopeammin :)

Vastaus:

Mukava kuulla että haluat jatkaa! :) Kuten sanoin myös Emilylle, tarinaa ei ole pakko kirjoittaa 29.3. mennessä - tärkeintä on että tiedän että aiot jatkaa oppilaana! :)

Aurelia » 22.3.

Nimi: Emily Hawkins

20.03.2020 17:21
Hei!
Mulla ollut tässä kaikenlaista ja valitettavasti joudun myöntämään, että unohdin koko tämän paikan ihan kokonaan, nyt aika surullisessa elämäntilanteessani. Olisi kuitenkin mahtavaa saada jatkaa täällä oppilaana, vaikka tarinaa en kyllä saa varmaan kirjoitettua 29.3. mennessä. Olisikohan mahdollista saada jatkaa täällä oppilaana?

Vastaus:

Ei haittaa laisinkaan, täällä on ollut myös ylläpitäjän osalta hiljaista! :) Mukavaa että nyt ilmoitit! Saat ehdottomasti jatkaa, eikä tarinan tarvitse välttämättä ehtiä tuohon 29. päivään mennessä, tärkeintä on että tiedän että olet yhä kiinnostunut pysymään oppilaana :) Mukavaa viikonloppua!

Aurelia » 21.3.

Nimi: Aya

20.03.2020 14:56
Moi! Sulla on aivan upea virtuaalinen Tylypahka, ja aivan upealla historialla! Ihan super kauan oot pitäny tätä, mun mielestä tosi hienoo! Ajattelin itse laittaa tänne hakemuksen, oon sen jo kirjoittanut valmiiksi :)

Vastaus:

Kiitos paljon kehuista ja päivänpiristyksestä! :) Tämä onkin taikakoulun viimeinen kevät, ennen kuin kotisivupohja suntuubi sulkeutuu kesäkuun lopussa. Lämpimästi tervetuloa oppilaaksi! :)

Aurelia » 20.3.

Nimi: Isadora Stone

19.03.2020 10:07
Hei!
Aikani ei ole riittänyt täällä käyntiin, mutta yritän piakkoin kirjoittaa tarinan. Se ei silti välttämättä ehdi 29.3 mennessä. Mutta siis haluan jatkaa oppilaana.

Vastaus:

Selvä juttu, kiitos ilmoituksesta! :')

Aurelia » 19.3.

Nimi: Nora Collins

19.03.2020 10:00
Hei! Viime aikoina ei ole ollut aikaa tai inspiraatiota kirjoittaa, joten taitaa olla aikani vihdoin sitten erota. Hyvää jatkoa kaikille. On ollut upeaa olla osa tätä.

Vastaus:

Ikävä kuulla että on aika jättää hyvästit! Oli ihanaa seurata Noran tarinaa näiden vuosien ajan, kiitos pitkäaikaisesta osallistumisestasi sivulla! :) Oikein hyvää jatkoa ja toivottavasti inspiraatio kirjoittamiseen palailee vielä joskus!

Aurelia » 19.3.

Nimi: Lou Humphrey

17.03.2020 10:32
Hei! Tulin ilmoittelemaan itsestäni, etten vahingossakaan unohda ylppärien jälkeen piipahtaa paikalle :> jatkaisin edelleen oppilaana ja yritän saada kirjoiteltua heti kun kokeiden jälkeen jaksaa taas tehdä mitään.

Nuppu Dianar: näet sauvasi Makuusaleista oman hahmosi tiedoista kohdassa Matka-arkku! :)

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta! :) Paljon paljon tsemppiä kirjoituksiin!

Aurelia » 17.3.

Nimi: Nuppu Dianar

17.03.2020 08:02
Lähetin muutama päivä sitten sauvahakemuksen, mutta mistä näen sauvani?

Vastaus:

Lou ehtikin jo vastata, eli Makuusalit-sivun kautta löydät oman oppilaskaappisi, jonka alareunassa matka-arkussa näkyy myös sauva! :)

Aurelia » 17.3.

Nimi: Nuppu Dianar

16.03.2020 15:47
mistä saan ostettua Lapinpöllön, kun minulla riittää siihen rahat.

Vastaus:

Voit ostaa pöllön Kauppakylät-sivun alalaidasta löytyvän vieraskirjan kautta! :) Voit katsoa mallia muiden viesteistä: viestiin tarvitsee kirjoittaa vain mitä haluat ostaa, mistä kaupasta, ja mitä se maksaa! Samalla voit antaa pöllölle nimen.

Aurelia » 16.3.

Nimi: Nuppu Dianar

16.03.2020 15:45
tarvisin taas vähän apua.

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com