Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pöllöposti

   tarinat • oleskeluhuone • mainokset

Pöllöpostiin kuuluvat ylläpitäjälle tarkoitetut asiat, esimerkiksi kysymykset tai palautteet. Tarinavieraskirjaan kaikki oppilaat kirjoittavat tarinoitaan, ja oleskeluhuoneessa he voivat jutella keskenään. Oleskeluhuoneesta löytyy myös chatti. Huom! Viestin lähettäminen yksityisellä tarkoittaa, että vain ylläpitäjä näkee viestisi, mutta ei voi vastata siihen.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ficer Cooper, Korpinkynsi

26.05.2017 22:04
Heipsan!

Lueskelin huvikseni sivun tekstejä kerätäkseni inspiraatiota. Noh.. Löysin sellaisen. Onko mahdollista saada Ficerille paikkaa huispausjoukkueessa? Jahtaajana.
Jos tämä on mahdollista, pistän mokoman juoksemaan vielä ostamassa luudan.
Ja aiheeseen liittyen, että omissa tarinoissani onko mahdollista jos Samuel pelaa lyöjän paikkaa?

Vastaus:

Ehdottomasti, lisään Ficerin joukkueeseen ja veloitan liittymiskaljuunat! :) On myös mahdollista, sivujen joukkuekokoonpanoa ei tarvitse ottaa huomioon tarinoissaan, vaan vaikka kaikki pelaajat saa keksiä itse.

Aurelia » 27.5

Nimi: Robert Bourdon

26.05.2017 15:51
No nyt kyllä nolottaa tämä että miten vain katosin :'D pahoittelen tosi paljon :> oikeastaan oon tiennyt kauan aikaa että ois pitänyt ilmoittaa, mutta en oo vaan saanu aikaiseksi. Koulu alkoi viedä niin paljon aikaa, että en enää sitten pystynyt kirjoittelemaan. Inspiraatio katosi myös eikä sen koommin tullut takaisin, toivon että se jostain löytyisi :/ Huippua kuitenkin nähdä että porukka edelleen viihtyy ja sivut elää vieläkin :) Vaikka en kyllä vähempää näiltä sivuilta odottanut, koska yhteishenki on paras mitä missään on ikinä ollut!

Näillä näkymin katselen sivuja vaan vierestä, koska kirjoittamista ei tällä hetkellä saa mahdutettua missään muussa kuin koulun muodossa mun elämään :/ Tietenkin palaan jos motivaatiota ja paikkoja löytyy, ja minut huolitaan takaisin ^^'

Halusin tulla jotakin edes ilmoittamaan itsestäni, vaikkakin näin neljä kuukautta myöhässä :s nauttikaa kirjoittamisesta, ja Aurelialle vielä tsemppiä sivujen kanssa, tiedän että ylläpitäminen voi olla joskus rankkaa :)

Vastaus:

Mukava kuulla, että sinulla menee hyvin, vaikka juuri näin myöhemmin! :) Ei tarvitse pahoitella, koulu on yleisin inspiraationsyöjä, ja siihen kuuluukin keskittyä. Tule toki vielä piipahtamaan silloin tällöin, vaikkei aikaa kirjoittamiselle tällä hetkellä riitäkään!

Aurelia » 27.5

Nimi: Nora Collins

26.05.2017 14:23
Hei! Ostin tuossa juuri Kolmesta Luudanvarresta kurpitsapore-juoman, mutta olit vahingossa lisännyt minulle kurpitsaporepussin. Kiva, jos voisit korjata, vaikka eihän se nyt niin iso asia olekaan :)

Vastaus:

Hupsista, hyvä että huomasit! :)

Aurelia » 27.5

Nimi: Colin Dennell

26.05.2017 00:36
Crina// Tylyahon viikonloppu on 25.-28.5. eli se loppuu tosiaan sunnuntaina :>

Vastaus:

5 tuparia avuliaisuudesta :)

Aurelia » 26.5

Nimi: Crina White

25.05.2017 22:53
Ai nii:D Piti viä kysyy, et onks piakkoin tulossa kokeita?;)

Vastaus:

Ei ainakaan ihan heti, mutta kyllä kesän aikana varmasti ainakin yhdet kokeet pidetään :)

Aurelia » 26.5

Nimi: Crina White

25.05.2017 22:45
Kuinka kauan tuo Tylyahon viikonloppu kestää. Sunnuntaihinko? :)
Ajattelin vaan, etten unohda käydä siellä. ;)

Vastaus:

Kuten Colin sanoi, Tylyaho sulkeutuu sunnuntai-iltana tai maanantai aamuna, oman ehtimiseni mukaan!

Aurelia » 26.5

Nimi: Margot Riggs

25.05.2017 20:49
Moikka, anteeksi etten ole ilmoitellut mitään itsestäni enkä kirjoitellut pitkään aikaan tarinaa! On ollut töitä ja pääsykokeita niinkun Lyralla, yritän tässä hetimiten kirjoittaa uutta tarinaa, jos pystyn niin hyvin ennen tota erotusuhkaa :s

Vastaus:

Selvä! :)

Aurelia » 26.5

Nimi: Sabrina Plagg

25.05.2017 17:53
Hej! Annan pöllölleni nimeksi (jos pystyn sen näin tekemään) Selina! ^•^

Vastaus:

Selvä, lisään nimen! :)

Aurelia » 26.5

Nimi: Cici Rivermoon

25.05.2017 17:45
Tahtoisin muuttaa Cicin muuta - kohtaa. Tässä uusi muuta - kohta:

- Cicin vanhemmat pyörittävät velhomaailmassa taikaeläin hoitolaa.

-Joku voi luulla, että Cici osaa ilmiintyä, sillä tämä säikyttelee muita paljon, piileksimällä nurkkien takana, mutta ei, Cici ilmestyy paikasta toiseen hiippailemalla ympäri koulua, tämän ansiosta tyttö tietääkin Tylypahkan parhaat piilot.

-Syntymäpäivä on 16. Maaliskuuta

-Oikeakätinen

-Rakastaa salmiakkisalamantereita


Jos muuta - kohtaa ei voi muuttaa/ muuttaminen täytyy tehdä eri tavalla niin ei se mitään ^^ Kiitos rakas Aurelia, kun jaksat pyörittää näin ihanaa paikkaa!

Vastaus:

Vaihdoin tiedot :) Ja kiitos teille oppilaille, että olette niin mukavia!

Aurelia » 26.5

Nimi: Crina White

24.05.2017 17:17
Voisitko Aurelia lisätä kyyhkyni tavaralistaani. Kyyhkyn nimi on Cilla.
Kiitos♡

Vastaus:

Lisään listaan :)

Aurelia » 25.5

Nimi: Crina White

24.05.2017 17:16
Kiitos Ficer♡

Nimi: Ficer Cooper, Korpinkynsi

24.05.2017 13:59
Sabrina ja Crina
Kerhoihin pääsee tuolta valikosta kun menet tälläistä reittiä;
Tylypahka > Kerhot kohtaan ja etsit pienen tekstin jossa linkki löytyy koko kerholistaan
Sieltä sitten heti ensinmäisenä löytyy Tylypahkan kekkerikomitean osio, jossa on linkki vieraskirjaan.

Laitan silti linkin vielä tähän.
http://tylypahkankoulu.suntuubi.com/?cat=48&lang=fi

Vastaus:

7 tuparia nopeasta ja pätevästä neuvomisesta! :)

Aurelia » 25.5

Nimi: Sabrina Plagg

24.05.2017 13:24
Mietittiin Crinan kanssa, että mistä sinne kekkerikomitean sivuille oikein sitten löytää. Voisiko joka vaikka laittaa linkin?

Vastaus:

Minun on pitänytkin korjailla Tylypahka-osion linkkijärjestelmää, se on tällä hetkellä vähän sekava. Hyvä jos löysitte oikean sivun Ficerin neuvomana :)

Aurelia » 25.5

Nimi: Lea Anderson

23.05.2017 16:03
Crina, tuo olisi kuulunut kekkerikomitean vieraskirjaan :)

Vastaus:

2 tuparia korjaamisesta :)

Aurelia » 25.5

Nimi: Crina White

23.05.2017 13:23
Synttäriteemana voisi olla naamiaiset. :)
Jokainen oppilas kirjoittaisi naamiaispäivästään.

Vastaus:

Mielenkiintoinen idea! :) En osaa vielä sanoa, onko synttäriviikon tapahtumien tehtävänä kirjoittaa tarina, mutta pistän ehdotuksesi muistiin! 5 tuparia tästä :)

Aurelia » 25.5

Nimi: Lyra Devlin

23.05.2017 11:10
Heips, tulin vain ilmoittelemaan että olen elossa, vaikkei minua olekaan pitkään aikaan näkynyt. Työt+pääsykokeet -kombo on vienyt sen verran tehokkaasti aikaa viime aikoina etten ole yhtään ehtinyt edes ajattelemaan tarinan kirjoittamista. Ilmoitan kyllä jo etukäteen, että kesän aikana mulla lisääntyy työtunnit entisestään, mutta toisaalta pääsen kohta kahdeksi viikoksi lomailemaan (ja jos pääsen kouluun niin lopetan työt jo kesän aikana), eli toivon mukaan ehdin kuitenkin kirjoitella ihan lähiaikoina.

Tiedän, että olen varmaan koko sivun epäaktiivisen oppilas, mutta kiitos silti, että vielä toistaiseksi ainakin saan olla mukana. :D

Vastaus:

Selvä juttu, hyvä että käyt ilmoittelemassa! :) Älä ota lomalle stressiä kirjoittamisesta, mutta toki hyvä, jos saat piakkoin tarinan kirjoitettua :)

Aurelia » 25.5

Nimi: Naela

22.05.2017 21:26
Moikka! Olen katsellut sinne sisään täältä porttien ulkopuolelta jo jonkin aikaa ja kovasti olisin halukas liittymään mukaan, mutta tuvat näyttävät melko täysiltä. Ilmeisesti hakemus on ollut auki (kun noita edellisiä viestejä stalkkailin) mutta oletin sen tarkoittavan vain näitä paria aiemmin itsestään ilmoittaneita. Onko liittyminen enää mahdollista/osaatko sanoa, onko paikkoja vapautumassa? Vai lähdenkö ihan suosiolla porteiltanne norkumasta? Tänne taitaa tulla tunkua nyt, kun juuri muita aktiivisia vastaavia sivuja ei huolellisellakaan googletuksella löytynyt. Siksipä ymmärrän kyllä, jos uusien oppilaiden ottaminen ei tällä hetkellä ole mahdollista.

~ Naela

Vastaus:

Heippa! :) Kiva kuulla että haluaisit liittyä! Alan kohta tarkastelemaan oppilaslistaa ja joillekin saattaa ilmestyä erotusuhka. En kuitenkaan osaa varmaksi sanoa, vapautuuko listalta paikkoja. Jos jaksat odottaa, neuvoisin katsomaan, vapautuuko oppilaspaikkoja parin viikon jälkeen, mutta jos ei, voin ottaa sinut vielä mukaan :) On kyllä harmi, ettei ihan kaikkia haluavia voi ottaa mukaan, varsinkin, kun elossa ei taida olla muita samantyyppisiä sivustoja, jonne hakijoita voisi ohjata :/

Aurelia » 25.5

Nimi: Aurelia
Kotisivut: http://tylypahkankoulu.suntuubi.com/

22.05.2017 20:43
Hei oppilaat! Käykäähän kekkerikomitean vieraskirjassa kommentoimassa, jos keksitte ideoita Tylypahkan taikakoulun synttäreiden varalle! :) Kannattaa myös laittaa viestiä, pääseekö kyseisellä viikolla sivulle - tapahtuma-aikaa voidaan korjailla ja venyttää tarpeen mukaan!

©2017 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com