Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pöllöposti

   tarinat • oleskeluhuone • mainokset

Pöllöpostiin kuuluvat ylläpitäjälle tarkoitetut asiat, esimerkiksi kysymykset tai palautteet. Tarinavieraskirjaan kaikki oppilaat kirjoittavat tarinoitaan, ja oleskeluhuoneessa he voivat jutella keskenään. Oleskeluhuoneesta löytyy myös chatti. Huom! Viestin lähettäminen yksityisellä tarkoittaa, että vain ylläpitäjä näkee viestisi, mutta ei voi vastata siihen.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Poesy Cherish

12.08.2018 21:39
Toivottavasti ei ole liian myöhäistä ilmoittaa itsestäni, mutta olen täällä! Minulla ei ole ollut juuri tällä hetkellä ollenkaan inspiraatiota kirjoittamiseen, mikä selittää tämän minun "katoamisen". Mutta pikku hiljaa saan kirjoitusintoa takaisin. Toinen syy on myös se, että koulujen alettua olen ollut ihan rätti että hyvä jos olen vapaa-ajalla jaksanut konetta aukaista.
Varulta haluaisin kuitenkin kysyä, että saisinko nyt lomaa tämän kuun viimeiseen päivään asti?

Vastaus:

Kiireet ovat aivan ymmärrettävä syy hiljaiseloon, itsekään en ole päässyt päivittämään niin usein kuin olisin toivonut! :) Loma sopii hyvin, hyvää koulujen alkua!

Aurelia » 14.8.

Nimi: Elizabeth Swan(ehkä viimeisen kerran)

12.08.2018 21:24
Kiitos Aurelia! Mietin sivustoa uudestaan syyskuun alussa, sillä aikaa yritän etsiä inspiraatiota. Toivottavasti se palaa.

Vastaus:

Selvä juttu! :)

Aurelia » 14.8.

Nimi: Robert Bourdon (entinen oppilas)

12.08.2018 14:58
Hitsi, tämä sivusto ei kyllä millään päästä mua otteestaan, vaan palaan tänne aina tsekkailemaan uusia tarinoita ja muistelemaan omiani :D Nyt taas tekisi vaihteeksi mieli kirjoittaa, mutta paikkoja ei näyttäisi olevan vapaana :') (mikä on ihan huippu juttu, nää sivut ansaitseekin kävijöitä!). Noh, katsotaan jos niitä vapautuu, ehkä palaan sitten kun paikkoja löytyy (uudella hahmolla tosin, Robertin tiedot tuskin on enää tallessa :>).

Mutta hei, hyvää jatkoa taas tänne teille, tsemppiä niin oppilaille kuin ihanalle Aureliallekin, tuun varmaan vähän ajan päästä taas kyyläämään tänne :'D

Vastaus:

Hei pitkästä aikaa! :) Mukavaa että käyt yhä sivulla piipahtamassa. Jälleen on kuukausi kesää mennyt pienellä hiljaiselolla, mutta varmasti syksyn alkaessa moni (minä mukaan lukien) aktivoituu taas ja oppilaslistaakin tulee paremmin kartoitettua. Tervetuloa silloin tsekkailemaan tilannetta! Hyvää jatkoa ja kesän loppua sinne! :')

Aurelia » 12.8.

Nimi: Elizabeth Swan

09.08.2018 21:48
Hei! Huomasin että lomani on loppunut ajat sitten. Minulla ei kuitenkaan ole inspiraatiota ollenkaan. En haluaisi erota mutta en kai voi vain olla lomalla. Olisiko mahdollista laitta hahmoni "varastoon", niin että sen voi poistaa listoilta, mutta jos saankin uuden inspiraation voisin liittyä uudestaan samalla hahmolla.
Jos se ei ole mahdollista, niin eroan normaalisti.
Kiitos ymmärryksestä. :)

Vastaus:

Ymmärrän hyvin! :) Täällä ei ole tapana pystyä varaamaan paikkaa, mutta voin tehdä kohdallasi poikkeuksen! Säilytän sivuilla oppilaiden tietoja joka tapauksessa vuoden verran sen jälkeen, kun he ovat eronneet tai erotettu, joten voin laittaa tietosi samaan paikkaan säilöön. Paikkasi vapautuu kuten tavallisestikin, mutta jos kirjoitusinto palailee ja haluat jatkaa kirjoittelua, ilmoita vain vieraskirjassa niin lisään tiedot takaisin! :)

Inspiraation löytämiseen antaisin neuvoa, että kannattaa miettiä, mistä asioista olisi hauska kirjoittaa! :) Itseni teki esimerkiksi näin kuuman kesän aikana mieli kirjoitella linnan syksyisistä tunnelmista. Osaksi haaveilusta oli mukava kirjoittaa! Täällä kirjoitussivustolla palautetta saadessa voi välillä tuntua siltä, että "tarina ei ole tarpeeksi hyvä". Tarkoitus kommenteissa on kuitenkin vain antaa ehdotuksia tarinan kannalta, ei arvostella - kommentteja tärkeämpää onkin hauskan pitäminen kirjoittamisen parissa! Jotta kirjoittelusta ei tulisi raskas tehtävä, on siis hyvä etsiä inspiraatiota sieltä, mikä tuntuu mukavalta.

Toivottavasti kirjoittamisinto palailee ja näemme vielä Elizabethin koukuttavan tarinan parissa, se jäikin niin kutkuttavan jännittävään paikkaan! Hyvää elokuuta ja mahdollisesti alkavaa kouluvuotta! :’)

Aurelia » 12.8.

Nimi: Katrine
Kotisivut: http://salaisuuden.suntuubi.com/

28.07.2018 19:13
Heipsan! Kävisikö linkinvaihto Salaisuuden kanssa? Käythän vielä ilmoittamassa vastauksesi meille päin? :)

Vastaus:

Sopii hyvin! :)

Aurelia » 31.7

Nimi: Edith Kingsley, Korpinkynsi

28.07.2018 17:03
// Uuden vuosiluokan kunniaksi päivittelin vähän tietoja, koska koin sen järkeväksi hahmon kasvaessa. Kiitos paljon, kun jaksat lisäillä :3 nämä voi siis korvata vanhoilla

Luonne:

Edith on iloinen, optimistinen ja hieman ilkikurinen persoona, joka kuitenkin säteilee ympärilleen lämpöä ja avoimuutta. Hänen kanssaan onkin helppo tulla toimeen. Edith on älykäs ja kunnianhimoinen, jonka takia hän rakastaa uuden oppimista. Hän on parhaimmillaan tiimityössä, sillä toisinaan hän ei osaa tehdä päätöstä, ellei kuule myös jonkun muun mielipidettä. Hän on melkoisen hienotunteinen, joten muiden on helppo luottaa ja rentoutua hänen seurassaan. Välillä tytön suusta saattaa kuitenkin lipsahtaa jotakin ajattelematonta, josta muut loukkaantuvat.

Edith on myös hyvin seurallinen ja hänellä on paljon ystäviä. Hänessä on kuitenkin vähän mielistelijän vikaa. Hän haluaa vältellä riitoja, ja sen vuoksi hän usein sulkee silmänsä ongelmilta. Toisinaan hänen on kuitenkin hyödyllistä kohdata ongelmat kasvotusten. Edith on yleensä tyyni ja rauhallinen, mutta se kätkee alleen usein sen, miten paljon ympärillä olevat tapahtumat todellisuudessa vaikuttavat häneen. Joskus jokin pieni asia saa tytön kuitenkin räjähtämään, jos hän ei ole saanut tunteitaan muulla tavalla purettua. Hänellä on vankat periaatteet ja tiukka moraalitaju, ja hän usemmiten suuttuu kohdatessaan epäoikeudenmukaisuutta. Tästä syystä Edith usein onkin heikkojen puolella.Ulkonäkö:

Edithillä on oljenvaaleat, suorat ja kiiltävät hiukset, jotka ylettyvät lapaluihin asti. Hiukset saavat joko liehua vapaasti auki, tai ovat sitten kiinni ponnarilla. Tytöllä on kauniit sirot kasvot, joita koristaa tummat kulmakarvat, pieni nenä ja täyteläiset ruusunnuppu huulet. Edithin silmät ovat tummanvihreät ja niissä on pitkät ja tuuheat ripset. Pituutta tytöltä löytyy noin. 145cm, joka tekee 12-vuotiaasta melko lyhyeen. Ruumiinrakenteeltaan Edith on muutenkin melko pienikokoinen. Ikään kuin hän olisi lakannut kasvamasta.Perhe:

Kingsleyn suku on vanha Ranskasta johtanut puhdasverinen velhosuku, mikä tekee Edithistäkin puhdasverisen. Suku ei ole kuitenkaan koskaan kehuskellut verisäädystään, koska heidän mielestään velhojen luokittelu on turhaa. Kingsleyn perhe itsessään on kuusihenkinen, ja Edithin lisäksi perheen lapsiin kuuluu 14-vuotias kiusankappale Michael (synt. 10.10, neljäs vuosiluokka), jolla on tumma hiuspehko kuten isällään, 15- vuotias vaaleahiuksinen Felicia (synt. 27.5, viides vuosiluokka), sekä 16-vuotias Noah (synt. 23.1, kuudes vuosiluokka), jolla on myös vaaleat hiukset. Perheen lapsia kaitsee lyhyt ja lempeä äiti April, jolta suurin osa lapsista on perinyt hiuksensa. Sekä pitkä ja humoristinen isä Jack, jolla on eebenpuun väriset tummat hiukset. Vanhemmat työskentelevät molemmat Taikaministeriössä. April ja Jack saivat Noahin jo 20-vuotiaina, josta syystä vanhemmilla on ikää vain 36 vuotta. Edithin ensimmäisenä kesälomana Tylypahkasta hän saa tietää äitinsä odottavan kaksosia.

Edithin perhe asuu vanhassa vaaleassa puukartanossa velhokylän laidalla. Piha on iso ja viihtyisä. April tykkää viettää siellä paljon aikaa, jonka takia se on hyvin hoidettu. Talo oli ennen ränsistynyt ja autio, mutta perhe kunnosti talon ja teki siitä omanlaisen ja kotoisan. Kartano on nelikerroksinen, ja jokaiselle lapselle löytyy talosta oma huone.

Kouluvuosi: Edith ystävystyi Casperiin, jonka varjoihin Susie ehkä hieman jäi. Susie kuitenkin kieltäytyi ystävystymästä Casperiin, koska tuvaltaan poika on Luihuinen ja Susie on kovin ennakkoluuloinen sen tuvan henkilöitä kohtaan. Susie olisi halunnut yksin olla Edithin paras ystävä, mutta Edith itse tahtoi olla myös Casperin kanssa. Tästä syystä Edithin ja tämän lapsuudenkaverin Susien välit viilenivät.
Muuta:

Vaaleanruskea-valkoinen tornipöllö Alice (4v)
Mitätön sydänkuvioinen hopeariipus, jolla on vain tunnearvoa
Syntymäpäivä 12.2

Vastaus:

Vaihdoin tiedot! :) Hienoa nähdä miten kouluvuosien edetessä hahmot muuttuvat!

Aurelia » 31.7

Nimi: Kylie Snow, Luihuinen

25.07.2018 12:31
Moikka! Mulla on ollu nyt kaikenlaisia kiireitä, enkä oo ehtinyt kirjoittaa. Saisinko pari kolme viikkoa lomaa?

Vastaus:

Sopii hyvin! :) En ole itsekään päässyt viime aikoina päivittämään.

Aurelia » 26.7

Nimi: Kristian Wheeler, Korpinkynsi

22.07.2018 01:25
Äähhh huomasin kuvasta löytyvän kirjoitusvirheen, eli uusi kuva löytyykin tästä linkistä https://aijaa.com/PAehLN
Pahoitteluni sähellyksestäni :'D

Vastaus:

Vaihdoin kuvan! :)
Aurelia » 26.7

Nimi: Kristian Wheeler, Korpinkynsi

22.07.2018 01:22
Heips!
Mietin jos tuon Kristianin kuvan voisi päivittää, kuva kun on todella vanha. :D
Uusi kuva löytyy: https://aijaa.com/pyjt7G
Kiitos jo etukäteen! :D

Nimi: Elizabeth Swan

18.07.2018 13:30
Jatkaisin lomaa vielä kahdella viikolla. En ole saanut mitään inspiraatiota kirjoittaa, joten varmaan vain parempi ottaa lomaa kuin hankkia itselleen erotusuhka. :') Kiitos ymmärryksestä.

Vastaus:

Selvä :)

Aurelia » 19.7

Nimi: Cora Midgeon

17.07.2018 10:26
Moi! Ollaan lähdössä perheen kanssa matkoille huomenna, joten ottaisin siis lomaa 18.7-28.7 välille :3

Vastaus:

Selvä juttu! :)

Aurelia » 19.7

Nimi: Makenna Briggs

14.07.2018 14:19
Hei, haluaisin muuttaa Makennan tietoja hieman.

Perhe, ystävät ja menneisyys:
Briggsin suku on puhdasverinen velhosuku ja lähes poikkeuksetta kaikki sen jäsenet ovat kuuluneet Luihuiseen. Muutamiaa sukupolvia sitten erään sukulaismiehen avioiduttua Korpinkynteen kuuluneen naisen kanssa syntyi suvun sisäisiä riitoja, joiden seurauksena hänet suljettiin kylmästi suvun ulkopuolelle. Makennalla saattaa siis olla kaukaisia sukulaisia myös korpinkynnessä ja mahdollisesti muissakin tuvissa, mutta puhdasta luihuisten verta arvostava suku on koittanut peitellä heidän olemassaolonsa. Uuden järkytyksen aiheutti Makennan isä Marcus, joka nai rohkelikon, Evelynin. Vaikka suvun keskuudessa oltiin jo suvaitsevaisempia, eikä miestä vanhojen tapojen mukaan suljettu vaimoineen ja lapsineen suvusta, ei suurin osa voi vieläkään sietää Evelyniä. Pian parin saatua lapsi he erosivat ja myöhemmin Evelyn meni uusiin naimisiin. Entisen parin välit ovat todella kireät ja heidän kohtaamisensa päättyvät lähes poikkeuksetta aina riitaan, vaikka kumpikin yrittää hillitä tunteitaan säilyttääkseen arvokkuutensa. Marcuksen sukulaiset eivät voi sietää Evelyniä ja tämän nähdessään tai tullessa puheenaiheeksi muistuu Marcuksen "erehdys" mieliin, vaikka kaikki ovat yrittäneet unohtaa sen. Makenna kokee itsensä usein ulkopuoliseksi isänsä sukulaisten seurassa, joista suurin osa ei voi sietää häntä. Hän ei ole puhdasverinen luihuinen, mikä on heille iso pala purtavaksi. Makenna on kasvanut siinä uskossa, että ensinnäkin puhdasverisyys on tärkeää ja toiseksi heidän sukuunsa saa kuulua vain luihuisia. Makennalla itsellään taas on hieman ristiriitaiset ajatukset asiasta. Hän arvostaa puhdasverisiä velhoja ja on ylpeä ollessaan puhdasverinen, muttei silti pidä sitä välttämättömänä. Kuitenkin tyttö olisi mielummin puhdasverinen luihuinen, vaikka äitiään rakastaakin. Hän kirjoittaa kirjeitä äitinsä kanssa ja näkeekin tätä toisinaan, vaikka pääasiassa asuu isänsä luona. Äidin puolelta Makennalla on kaksi nuorempaa velipuolta.


Lisäksi "muuta" tietoihin on lipsahtanut kirjoitusvirhe, Makennan pöllön nimi on Todd, kahdella d:llä. :)

Vastaus:

Kävin muuttamassa! :')

Aurelia » 14.7

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/

12.07.2018 21:05
Ja vastaus mielellään meidän vieraskirjaan. :)

Vastaus:

Kävin vastaamassa :)

Aurelia » 14.7

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/

12.07.2018 21:04
Kävisikö linkinvaihto uuden soturikissat aiheisen nettiroolipelin kanssa? Ja sinne kaipaan pelaajia, joten jos täällä olevia pelaajia kiinnostaa niin tulkaa ihmeessä katsomaan!

Nimi: Cora Midgeon

12.07.2018 12:56
Hei! Haluaisin muuttaa muutaman pienen asian Coran tiedoista, "Perhe, ystävät ja menneisyys" -kohdasta. Siinä lukee yksi virke näin:

"Cecelia ja Jasper ovat Coran kanssa samassa tuvassa, kun taas Haley on Rohkelikossa ja Edmund Korpinkynnessä."

Ja haluaisin muuttaa sen tälläiseksi:

"Cecelia on Coran kanssa samassa tuvassa, kun taas Haley ja Jasper ovat Korpinkynnessä ja Edmund Rohkelikossa."

Kiva, jos tämä onnistuu :D On nimittäin juonen kannalta aika tärkeää näiden Coran kavereiden tuvat.


Vastaus:

Kävin muuttamassa! :') Hienoa että suunnittelet!

Aurelia » 14.7

Nimi: Elizabeth Swan

11.07.2018 20:20
Hei! Pyytäisin viikon lomaa.

Vastaus:

Pistän muistiin! :)

Aurelia » 11.7

Nimi: Edith K

10.07.2018 22:04
Heips pitkästä aikaa köh köh...

En oo saanut aikaseksi laittaa tarinaa vielä tänne, vaikka se onkin valmis. Pääsen kuitenkin laittamaaan sen vasta viikon lopulla kun oon mökillä D:: anteeks et kestää näin

Vastaus:

Eipä mitään, itselläkin on kiireitä tähän aikaan kesästä! :)

Aurelia » 11.7

Nimi: Gianna Nox, Luihuinen

10.07.2018 19:10
Viimeinkin kiireiltä kerkesin edes piipahtamaan täällä. :'D Aika taas menny vauhdilla vaikka työt loppuivat jo kesäkuun puolella, mutta sitten onkin ollut kaikkea muuta. Pääsen kuitenkin taas paneutumaan enemmän tarinointiin ja toivottavasti pian saisin tuon toisen osan lajittelusta julkaistua. :) Tällainen nopea itsestään ilmoittaminen tällä kertaa!

Ja hui huomasin nyt vasta että minut oli valittu toukokuun kuukauden oppilaaksi. D: Kiitoksia siitä vielä näin jälkikäteen hyvin hämmentyneenä! :'D

Vastaus:

Kesä kuluu kyllä taas nopeasti! :) Kiitos ilmoittelusta! :')

Aurelia » 11.7

©2018 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com