Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pöllöposti

   tarinat • oleskeluhuone • mainokset

Pöllöpostiin kuuluvat ylläpitäjälle tarkoitetut asiat, esimerkiksi kysymykset tai palautteet. Tarinavieraskirjaan kaikki oppilaat kirjoittavat tarinoitaan, ja oleskeluhuoneessa he voivat jutella keskenään. Oleskeluhuoneesta löytyy myös chatti. Huom! Viestin lähettäminen yksityisellä tarkoittaa, että vain ylläpitäjä näkee viestisi, mutta ei voi vastata siihen.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Kata
Kotisivut: http://kotioita.wordpress.com/

22.07.2017 00:16
Hei!

Olit ilmoittanut sivuston mukaan Verisen Paronin ritarikunnan sivulistalle. Tuon nyt vihdoinkin vahvistuksen siitä, että Tylypahkan taikakoulu on mukana listalla. Tässä on viimeaikoina ollut kaikenlaista kesken, mutta päivityksiin on toivotavasti nyt tullut enemmän rytmiä.

Hyvää kesää ja tervetuloa Ritarikunnan jäsensivuksi!

Vastaus:

Hieno juttu! VPR:n linkki löytyykin jo tuolta etusivulta, lisään sen vielä sivuinfoon. Mukavaa jos kiireet ovat siellä helpottaneet ja VPR:ssä alkaa taas tapahtua :) Samoin, aurinkoista kesää!

Aurelia » 22.7

Nimi: Alexandra Hallow

18.07.2017 19:19
Heips!
Näin alkuun pahoittelut siitä, ettei toista tarinaa ole kuulunut vieläkään. Se on kyllä puolivalmiina koneella, mutta aika ei harrastuksilta ja kavereilta riitä millään tarinan kirjoittamiseen. Inspiraatiota kyllä riittää, myös motivaatiota, mutta aina kun istun koneelle, aika tuntuukin hupenevan käsiin ja yhtäkkiä täytyy lähteä jonnekin.
Ajanpuutteen takia pyytäisin siis hieman lomaa - vaikkapa sen kuukauden. Luultavastikin koulun alun jälkeen kiireet helpottavat, joten pääsen taas kirjoittelemaan tännekin. :) Näillä näkymin kuitenkin tuo loma tulee tarpeeseen ja ilmoittelen sitten, jos palailenkin jo aiemmin.
Oikein hyvää ja aurinkoista kesän jatkoa sinne päin! ^-^

Vastaus:

Loma myönnetty, hyvä vain kun pidät ajan tasalla! :) Aurinkoista kesää myös sinne, ja rentouttavaa lomaa kiireestä huolimatta!

Aurelia » 18.7

Nimi: Safiiri Moon

18.07.2017 18:52
Heippa!
En loppukesästä ehdi kirjoittaa, toivottavasti mua ei eroteta

Vastaus:

Selvä, hyvä että käyt välillä ilmoittelemassa :)

Aurelia » 18.7

Nimi: Cici Rivermoon

17.07.2017 21:25
Äh... ei sinun minua tarvitse enää lisätä. Oma aikani tosiaan hiipunut ja pelko sille miten kävisi kun koulut alkavat... eli ainakin tahdon parin viikon päästä starttailla kouluni hyvin jne. Katsotaan sitten teenkö paluun. Chatissa saatan piipahtaa moikkaamassa, mutta ikävä kyllä tämä oli jälleen tässä. Tarinat jäivät hieman jännittävään kohtaan... mutta en voi sille mitään. Näkyillään joskus tulevaisuudessa. Suuret kiitokset kaikille joiden kanssa olen täällä ollut tekemisissä!

T: Cici Rivermoon

Vastaus:

Harmi kuulla, vaikka voi tosiaan olla rennompaa aloitella ensin loman jälkeen koulua ja katsoa sitten, elpyisikö kirjoitussuoni! :) Mukavaa jos piipahdat chätissä, ja tervetuloa takaisin, jos joskus päätät palata! Hyvää loppukesää sinulle!

Aurelia » 17.7

Nimi: Grace
Kotisivut: http://tarinatylypahka.suntuubi.com/

17.07.2017 21:23
Kiitokset, täälläkin näyttää tosi mukavalta! :)

Jep, Pride-viikolla lisäilin sivuille, no, pride kamaa, ja päätin sitten jättää tuon siihen, koska vaikka Pride-viikko onkin ohi niin aiheen tärkeys ei :D (tulipas jännä lause...) Olen miettinyt, että haluaisin lisätä etusivulle samalla tyylillä esimerkiksi rasismin ja seksismin vastaiset tekstit, täytyy etsiä niihin jotkut kivat kuvat :D

Teidänkin puolellanne näyttää oikein mukavalta! :) Olen itsekin huomannut kuinka harvassa virtuaalitylypahkoja enää on, mutta mukavaa että kouluja on sentään jäljellä vielä muutama! :)

Hauskaa loppukesää myös teille! :)

Grace

Vastaus:

Totta, tärkeitä aiheita kaikki! :) Yksi vaihtoehto on myös hankkia kaikille sama kuvake ja eritellä aiheet kuvatekstissä? Meillä ei täällä erikseen ole asioita mainittu, kun ei ole onneksi tullut kategorioihin liittyviä ongelmia, mutta täälläkin kannatetaan liberaaleja arvoja :')

Oikein lämpimiä kesäpäiviä sinne!

Aurelia » 17.7

Yksityinen viesti

17.07.2017 20:55

Nimi: Grace Potter
Kotisivut: http://tarinatylypahka.suntuubi.com/

15.07.2017 17:56
Moikka!
Tarinatylypahka heräilee hiljaiselonsa jälkeen, ja tulin kyselemään kuulumisia linkinvaihtolaisilta. Tulkaa ihmeessä heittämään viestiä vieraskirjaamme! :)
Grace Potter

Vastaus:

Hieno juttu, käyn siellä päin piipahtamassa! :)

Aurelia » 17.7

Nimi: Cici Rivermoon

14.07.2017 13:56
Moi! Täällä on ilmeisesti ollut erotusuhka jossain vaiheessa? Itse en löytänyt sitä eli taitaapi olla loppunut? Minua ei myöskään näkymyt enää oppilaslistoissa, eli minut taidetaan olla poistettu erotusuhan yhteydessä? Tosiaan aika on hujahtanut itselläni nopeasti enkä ole tänne oikein kerennyt. Lämpimät kiitokset vastauksesta!

Vastaus:

Täpärälle meni, ehdin poistaa hahmosi vain muutamaa päivää ennen viestiäsi. Voin kyllä palauttaa hahmosi, jos haluat :) Täällä ollaan kaikkien puolesta oltu hiljaiselolla, mutta olen kuitenkin jonkin verran päivittänyt oppilaslistaa, että paikkoja vapautuisi mahdollisille uusille halukkaille. Lomakiireet ovat myös aivan ymmärrettäviä, mutta täällä olisi hyvä käydä vaikka piipahtamassa ja laittamassa viestiä, kun ehtii, niin varmaksi tiedän, että oppilas haluaa olla yhä mukana! :')

Aurelia » 17.7

Yksityinen viesti

11.07.2017 21:59

Nimi: Hazel Grey

11.07.2017 19:28
Hei! Aiemmin olin saanut tarinan kirjoitetuksi melkeinpä heti, kun edellinen oli arvosteltu. Nyt kuitenkin huomasin, etten saa kummoisia ideoita seuraavaan, joten ottaisin vaikka noin kuukauden mittaisen loman. Uskoisin, etten tarvitse niinkään paljoa, joten enintään kuukauden päästä toivoisin tarinan tulevan :3

Vastaus:

Selvä juttu! :)

Aurelia » 12.7

Nimi: Colin Dennell via känny

11.07.2017 14:06
Emma/ uudet hahmotiedot voit varmastikin lähettää yksityisviestillä tähän vieraskirjaan :)

Vastaus:

5 tuparia!

Aurelia » 12.7

Nimi: Emma Carner

11.07.2017 13:49
Haluaisin kirjoittaa hahmoni tiedot uudestaan ja lisätä niihin tekstiä. Hahmolomake on suljettuna, mutta onko uudet tiedot mahdollista lähettää jonnekkin muualle? Tosin Lea ja Lyra erosivat, joten se taas varmaan aukeea.

Vastaus:

Voit tosiaan lähettää uudet tiedot yksityisellä viestillä tähän vieraskirjaan, näin se on selvempää ja uudet oppilaat ja muokkaukset pysyvät erillään! :)

Aurelia » 12.7

Nimi: Lea Anderson

11.07.2017 08:09
Minunkin on nyt pakko erota. Aikaa ei ole, inspiraatio nollassa ja ulkona paistava aurinko houkuttelevat enemmän kuin kirjoittaminen. Tämä on upea sivusto ja ylläpitäjän on syytä olla tästä ylpeä. En nyt kuitenkaan lähde ikuisesti, saatan vielä palata inspiksenkin palailtua.
Hyvää jatkoa toivottaen, Lea Anderson

Vastaus:

Aurinko on kyllä etevä houkuttelija, hyvä niin! :) Oikein hyvää kesää ja tervetuloa takaisin, jos aikaa ja inspiraatiota joskus riittää!

Aurelia » 12.7

Nimi: Lyra Devlin

10.07.2017 20:49
Heips!
En halua viedä turhaan tilaa oppilaslistalta, joten siis eroan. En vaan yksinkertaisesti ehdi enää kirjoitella edes sitä vähää, minkä olen aikaisemmin saanut aikaan. :/ Kiitos silti kaikesta - täällä on ihan mahtava porukka ja huippu ylläpitäjä! Harmi, etten ehkä ollut aktiivisuuteni kanssa ihan mallioppilas, mutta nautin silti ajastani täällä. :D

Hyvää jatkoa ja pitkää ikää! <3

Vastaus:

Harmi kuulla, mutta ymmärrän hyvin. Ei sillä aktiivisuudella niin väliä, kirjoittamasi tarinat olivat upeita! Ja tärkeintä kuulla, että sivuilla oli mukava olla. Hyvää kesää ja toivottavasti vielä törmäillään! :)

Aurelia » 12.7

Nimi: Kristian Wheeler, Korpinkynsi

09.07.2017 20:17
Emma, syy saattaa olla siinä, että Tylyaho ei ole auki! Voin tietysti olla väärässä, mutta tällaiseen olettamukseen olen itse tullut!

Vastaus:

5 tuparia!

Aurelia » 12.7

©2017 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com