Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pöllöposti

   tarinat • oleskeluhuone • mainokset

Pöllöpostiin kuuluvat ylläpitäjälle tarkoitetut asiat, esimerkiksi kysymykset tai palautteet. Tarinavieraskirjaan kaikki oppilaat kirjoittavat tarinoitaan, ja oleskeluhuoneessa he voivat jutella keskenään. Oleskeluhuoneesta löytyy myös chatti. Huom! Viestin lähettäminen yksityisellä tarkoittaa, että vain ylläpitäjä näkee viestisi, mutta ei voi vastata siihen.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Elizabeth Swan, korpinkynsi

17.05.2018 20:05
Moikka! ottaisin kaksi viikkoa lomaa, koska inspiraatio on täysin hukassa eikä kirjoittamisesta tule mittän. :/

Vastaus:

Selvä juttu! :)

Aurelia » 18.5

Nimi: Violetta Turner

16.05.2018 20:56
Laitoin hakemuksen tulemaan:)

Vastaus:

Mukava juttu! Käythän vielä lähettämässä sauvahakemuksen, josta sanotaan Oppilaaksi-osiossa, ja luet osion uudestaan. Hakemuksen lähetyksen jälkeen tiedän, että säännöt on luettu :') Pahoittelut myös lomasta, jonka takia lisäämisessä saattaa hieman kestää!

Aurelia » 18.5

Yksityinen viesti

15.05.2018 22:17

Nimi: Faith West

14.05.2018 11:40
Hei! Pyytäisin lomaa 3.6 asti, sillä elämässäni on hirveää draamaa menossa ja koulussa vikat kokeet tulossa, joten en ehdi kirjoittelemaan.
Kiitos

Vastaus:

Sopii hyvin, itsekin jouduin pistämään itseni lomalle! :')

Aurelia » 18.5

Nimi: Courtney Atthowe

09.05.2018 17:49
Lähettelin hakemuksen ~

Vastaus:

Kävin tsekkaamassa! :)

Aurelia » 9.5

Nimi: Amanda Dawson

08.05.2018 13:57
Voisitkohan lisätä Amandan syntymäpäivän tuonne muiden joukkoon? Kun tajusin vasta jälkikäteen, että sellaisenkin voi ilmoittaa. Eli Amandan syntymäpäivä olisi 18.9.
Kiitos :)

Vastaus:

Kävin lisäämässä! ;)

Aurelia » 9.5

Nimi: Edith Kingsley

07.05.2018 19:49
Hei, pyytäisin myös lomaa, aikalailla samoista syistä kuin Charlottekin pyytää. Tahtoisin nyt vikat viikot keskittyä kouluun 100%. Lomaa pyytäisin 6.6 asti. Kiitos

Vastaus:

Selvä juttu, tsemppiä kouluun! :)

Aurelia » 7.5

Nimi: Charlotte Cooper, Puuskupuh

07.05.2018 18:40
Joudun nyt pyytämään lomaa kiireiden vuoksi. Minulla on käynnissä teatteriporukan kanssa näytöskausi ja näytelmiä on ripoteltu monelle päivälle tässä kuussa. Minun täytyy ehtiä hoitamaan myöskin kouluhommat alta, eikä niiden jälkeen enää ehdi tänne. Toivon mukaan tämän loman syyn ymmärtää. Lomaa ottaisin kuukauden verran, jos se vain sopii. Kiitos ~

Vastaus:

Selvä juttu! Minulle riittää aina ilman syytäkin, että ilmoittaa tarvitsevansa lomaa. Potkis näytöskauteen! :)

Aurelia » 7.5

Nimi: Mahdollinen liittyjä

07.05.2018 16:22
Hei!

Mietin, onko sellainen mahdollista, että toisin tänne hahmon erään toisen samantyylisen, virtuaalisen Tylypahkan sivuilta?

Tilanne on siis sellainen, että kyseisen sivun ylläpitäjä tuntuu kadonneen, enkä koe oikein hedelmälliseksi odotella koko ajan, että tarinoihini vastattaisiin. Ymmärrän kyllä, että ylläpitäjällä voi olla kiireitä ja näin pois päin, mutta jo muutaman kuukauden kestänyt sivujen laiminlyöminen ei oikein sovi minulle. En väitä, että olisin itse mikään aktiivisin kirjoittaja, mutta jatkuva odotteleminen alkaa vähitellen ottamaan päähän jollakin tasolla.

Kyseisen sivuston hahmoni tarina on vasta alussa, ja olen suunnitellut sille jonkinlaista juonta, jota odotan innolla pääseväni jatkamaan - harmi vain, että tällä hetkellä se ei ole oikein mahdollista. Siksi ajattelin, että olisikohan se millään mahdollista, että voisin liittyä tänne tällä hahmolla? Tietenkin olettaen, että se hyväksytään, mutta ajattelin kysyä ensin, onko tämä edes mahdollista vai olisiko suotavampaa luoda kokonaan uusi hahmo. Tietenkin lajitteluhattu voi muuttaa tilannetta, jos hahmoni ei päädykään siihen tupaan, missä se oli aikaisemmin (Korpinkynsi), mutta en usko sen vaikuttavan loppujen lopuksi ihan hirveän paljon.

Jos tällainen järjestely käy, siihen liittyisi ehkä osana se, että voisin julkaista tänne ne muutamat tarinat, jotka olen julkaissut toisellekin sivustolle. Niitä on tällä hetkellä vain kaksi, mutta ymmärrän hyvin, jos haluat tänne mieluummin uusia tarinoita, joista en vielä ole saanut kommentteja. Sekin kyllä käy minulle, vaikkakin saattaa aiheuttaa vähän päänvaivaa, mutta uskoisin, että onnistun luomaan uudet tarinat niiden tilalle ja jatkamaan hahmoni tarinaa tänne niiden jälkeen.

En tiedä, miltä tällainen järjestely sinun korvaasi kuulostaa. Haluaisin siis tuoda tänne valmiin hahmon ja muutaman sen ensimmäisistä tarinoista toiselta sivustolta, mutta ensisijaisesti vain hahmon. Ajattelin kyllä vielä varmistaa vielä, että tällainen järjestely olisi sopiva myös hahmon tämän hetkisten sivujen ylläpitäjälle, että eroan sieltä mutta vien hahmoni mukanani. Toisaalta hahmohan on minun kaikkine oikeuksineen, mutta en ole ihan varma onnistuuko tämä.

Olen kyllä valmis luomaan uudenkin hahmon, mutta siihen menee aikaa sen sijaan, että muokkailisin tämän tietoja ehkä hiukan parempaan suuntaan ja jatkan samalla hahmolla.

Olen muuten ollut näillä sivuilla ennenkin liittyjänä, erosin muistaakseni ajanpuutteen vuoksi, mutta nyt ajattelin, että kun on kerran ollut aikaa tuonne toisillekin sivuille, sama voisi toivon mukaan jatkua täälläkin. Täällä näyttää edelleen kivalta ja tykkään tavasta, jolla sivut toimivat! Nuo merkit, joita täällä voi kerätä, ovat kyllä omaa luokkaansa, ja muistan, että niitä alkoi oikein himoita, kun kirjoittelu alkoi :D

Tuntuu, että tästä tuli aikamoinen romaani, mutta..
Mukavaa kevättä!

Vastaus:

Liittyminen vanhalla hahmolla on ehdottomasti mahdollista - hyvä vain että laitoit etukäteen viestiä, niin tiedän, että joku ei vain ole kopioinut jonkun muun hahmoa toiselta sivulta! :) Uskoisin myös, että Korpinkynteen mahtuu, vaikka osaan sanoa varmemmin tilanteen tasalla kun oppilashakemukset on tarkastettu. Minulle ei ole väliä, onko tarinaa arvosteltu jo aiemmin jossakin, voi olla hyödyllistäkin saada erilaisia kommentteja, ottaen tietenkin huomioon, että omat kommenttini saattavat erota aiemmista. Omakaan päivitystahtini ei kyllä ole ollut päätähuimaavan nopea, ja tässä toukokuun aikana saattaa välillä olla vielä vähän hitaampi tahti ennen loman alkamista, mutta ilmoitan lomista aina parhaani mukaan etukäteen!

Olen myös aika varma, että järjestely sopii toisen sivun ylläpitäjälle, kyseessä on kuitenkin sinun hahmosi, eivätkä nämä virtuaali-Tylypahkat ole niin virallisia että liittymisestä tai eroamisesta tarvitsisi ottaa päänvaivaa! :) Mukava kuulla, että vanhatkin oppilaat palailevat sivuille ja hyvin kokemuksin! Tervetuloa takaisin jos liityt ja aurinkoista kevättä!

Aurelia » 7.5

Nimi: Kristian Wheeler, Korpinkynsi

05.05.2018 17:30
Hei!
Joudun (jälleen) pyytämään kahta viikkoa lomaa, sillä nuorisovaltuusto ja lukio haukkaavat seuraavat pari viikkoa aivan järjettömän suuren palasen vapaa-ajastani, eikä aikaa juuri riitä kirjoittamiselle.

Vastaus:

Selvä juttu! :)

Aurelia » 5.5

Nimi: Jasmine Berry, Korpinkynsi

29.04.2018 12:34
Hei, kaikki Tylypahkan oppilaat ja varsinkin Aurelia. Olen miettinyt asioita ja surukseni tulin päätökseen. Elämässäni on tällä hetkellä paljon ajanpuutetta ja koulukiireitä. Lisäksi minulla on suuri motivaation puute Jasminella kirjoittamiseen. Olen pahoillani, kun olen aiheuttanut vaivaa ja sitten eroan näin nopeasti. Toivottavasti Tylypahkan taikakoulu menestyy ja ehkä joskus vielä palaan. Siihen asti, näkemiin.

~ Jasmine Berry, entinen Korpinkynteläinen

Vastaus:

Selvä juttu, hyvä kun ilmoitit! :) Mukavaa loppukevättä ja tervetuloa joskus takaisin jos aikaa ja innostusta riittää! :')

Aurelia » 4.5

Nimi: Kylie Snow, Luihuinen

24.04.2018 15:07
Jasmine Birch, lähetithän myös sauvahakemuksen? Ja ylläpitäjä (Aurelia) pitää tällä hetkellä, joten ei varmaankaan huomaa hakemustasi heti.
~Kylie Cassandra Snow

Vastaus:

5 tuparia avuliaisuudesta! :)

Aurelia » 4.5

Nimi: Jasmine Birch

23.04.2018 20:36
Hei, täytin hakemuksen tylypahkan oppilaaksi ja vinkkasit kertomaan siitä pöllöpostissa.

Vastaus:

Pahoittelut vastauksen kestosta! Kuten Kylie ehtikin jo vastata, luethan vielä Oppilaaksi osion uudelleen, sillä siellä sanotaan myös sauvahakemuksen lähettämisestä! :')

Aurelia » 4.5

Nimi: Kylie Snow, Luihuinen

21.04.2018 18:36
Pyytäisin pari viikkoa lomaa, kun oon nyt ollu pari päivää kipeenä ja tarina on pahasti kesken. Ja otan ylimääräistä stressiä siskon vastasyntyneestä lapsrsta.

Vastaus:

Selvä, pistän muistiin vaikka itsekin pidän pientä lomaa! :)

Aurelia » 23.4

Nimi: Unna

17.04.2018 19:50
Lähetin eilen Unnan sauvahakemuksen

Vastaus:

Hyvä juttu, kävin tarkistamassa :)

Aurelia » 18.4

Nimi: Unna

15.04.2018 22:32
Tajusin äsken että Puuskupuh on jo täysi

Vastaus:

Puuskupuhiin vapautui juuri paikka oppilaslistan päivittämisen jälkeen :) Luethan kuitenkin vielä Oppilaaksi-osion tarkasti uudelleen ja lähetät sauvahakemuksen, josta siellä sanotaan, niin lisään sinut oppilaaksi! :)

Aurelia » 16.4

Nimi: Unna

15.04.2018 22:32
Hei, lähetin Unnan hakemuksen

Nimi: Rosa & Sono
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com/

13.04.2018 19:19
Terve linkinvaihtolainen! Cobalt on muuttamassa uuteen osoitteeseen ja vaihtaa nimensä Gardeniaksi. Jos haluat edelleen jatkaa linkinvaihtoa ole hyvä ja laita viestiä Gardenian vieraskirjaan.

Kiitos ja mukavaa kevättä!

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta ja samoin! :)

Aurelia » 16.4

©2018 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com