Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

GiannaNox

5. luokka

nimi: Gianna Nox "Gail" kaljuunat 163
suojelius: korppi erotusuhka: 
lempioppiaine: muinaiset riimut kokeiden tulokset K, O, K½
huispausjoukkue: lyöjä  

Luonne: Ulkokuoren perusteella on helppo erehtyä luulemaan toisista jotain ihan muuta kuin mitä he oikeasti ovat, Gianna on yksi näistä ennakkoluulojen uhreista, vaikka kaikki huhut eivät ihan palturia olekaan. Välinpitämätöntä, kylmää ja korkea-arvoisesta suvusta tulevaa tyttöä on kutsuttu muun muassa niin suosion ja huomion hakuiseksi juoruilijaksi kuin ylpeäksi, muiden kärsimystä rakastavaksi. Suosion ja huomion hakuisuus sekä juoruilu ovat todellisuudessa sellaisia piirteitä, joita Gianna itse halveksii, eikä hän itse ole sen enempää huomionkerjääjä kuin koko koulun uutisradion juorukanava. Kovinkaan ylpeäksi häntä ei myöskään voi kutsua muuten kuin hyvän ryhtinsä puolesta. Vihamiestensä kärsimyksestä Gianna saattaa toisinaan saada hieman mielihyvää, mutta ei hänkään aina ala hymyilemään, jossa jollain menee huonommin kuin hänellä itsellään. Toisinaan tyttö saattaa jopa tarjota auttavan käden, jos sieltäpäin sattuu sinä päivänä tuulemaan.
   Päivästä ja mielialasta riippuen Gianna menee ja tekee niin kuin huvittaa, jonain päivänä hän saattaa kannella tai vihjailla muiden sääntöjen rikkomisesta professoreille, kun taas seuraavana päivänä hän saattaa itse olla se sääntöjen rikkoja. Sama pätee myös muiden seurassa olemiseen, jonain päivänä hän on mielummin yksin, kun taas toisena ystäviensä seurassa. Välinpitämättömän, kylmän, suorasanaisen ja itsepäisen luonteensa sekä alati muuttuvan mielialansa takia Gianna kerää ympärilleen niin vihamiehiä kuin ystäviä jatkuvasti. Kyseinen järjestely ei häntä oikeastaan haittaa, koska suoraan sanottuna häntä ei muiden mielipiteet hänestä erityisemmin hetkauta tai kiinnosta - olkoot rauhassa sitä mieltä, mitä ovat. Gianna ei myöskään tykkää näyttää tunteitaan tai ajatuksiaan ulospäin unohtamatta sitä, ettei häntä kiinnosta olla huomion keskipisteenä. Ystäviensäkin seurassa Gianna seisoo yleensä hiljaa taustalla ja kulkee näiden mukana ollessaan sillä tuulella. Näiden piirteiden takia hän saattaa joskus vaikuttaa toisten silmissä myös tyhjältä ja sellaiselta, jolla ei ole omaa tahtoa tai tunteita.
   Itsenäistä, ystävilleen lojaalia tyttöä on oikeastaan helppo lähestyä, mutta hänen luottamuksensa voittaminen puolelleen on sitten aivan toinen haaste. Salaisuuksiaan ja syvällisiä ajatuksiaan hän ei oikeastaan kerro aina edes ystävilleen saatika perheelleen, hän pitää ne mielummin vain itsensä tiedossa. Tämä on varmaan suurin syy, miksi tyttö ei erityisemmin välitä juorukelloista tai turhan uteliaista persoonista. Yksityisyyttä arvostavaa Giannaa on myös hyvin haastava saada hermostumaan tai suuttumaan, mikä yleensä ärsyttää hänen vihamiehiään vain entisestään. Välinpitämättömyys vihamiesten yrityksiin piikitellä tai muuten ärsyttää tyttöä saa myös usein vihamiesten oman pinnan vain entistä kireämmälle. Vaikka Gianna tosiaan kerää niin ystäviä kuin vihamiehiä ympärilleen, hän itse harvemmin oikeasti vihaa ketään. Hän ei myöskään kiinny helposti tai ala pitämään enemmän kenestäkään. Jos näin kuitenkin käy, silloin Gianna on jatkuvasti hyvin hermostunut ja muutenkin täysin itsensä vastakohta kuin normaalisti.

Ulkonäkö: Ulkonäkönsä puolesta Gianna voidaan kutsua kauniiksi, mutta myös kylmäksi, johon muun muassa ilmeettömyys vaikuttaa. Hyvän ja suoran ryhtinsä takia hänet mielletään usein myös ylpeäksi, jopa ilkeäksi. Muiden sanomisista ja ennakkoluuloista huolimatta Giannalla itsellään ei ole koskaan ollut ongelmia hyväksyä omaa ulkonäköään, vaikka ei itseään täydellisyyden perikuvana pidäkään. Hänellä ei myöskään ole koskaan ollut mitään ongelmia pukeutua niin kuin haluaa sen enempää kuin olla oma itsensä muuten.
   Kapeita, pehmeä ja siro piirteisiä kasvoja kehystävät hyvin kylmän tummanruskeat, sävyltään viininpunaiseen taittavat paksut, suorat hiukset, joita Gianna pitää niin auki kuin kiinni erillaisilla kampauksilla. Suoran nenän ja poskipäiden alueella on haaleita pisamia, jotka näkyvät parhaiten kesällä auringonvalon ansiosta, vaikka tytön kalpea iho ei huomattavasti päivety juurikaan - toisaalta Giannaa ei hirveästi auringonottaminen edes kiinnosta. Tummien ripsien kehystävien silmien sävy on hieman harmahtavan, vaalean sinivihreä. Pupillin ympärillä sävy taittaa hieman oliivinvihreään.
   Hoikka ja tahtomattaan luonnostaan hieman alipainoinen Gianna on tyyliltään niin naisellinen kuin poikamainen, jälleen kerran päivästä ja mielialasta riippuen hän pukeutuu milloin mitenkin haluaa. Vaatteissaan hän suosii kuitenkin tummia sävyjä sekä valkoista ja harmaan eri sävyjä, kirkkaista ja pastellin sävyistä hän innostuu harvemmin. Sateelta ja vesililjalta tuoksuva tytön sormissa näkee yleensä useita hopeasormuksia. Vanhempana Giannan tunnusmerkeiksi nousevat vielä tummat silmänrajaukset ja rockiin sekä punkiin taittava tyyli.

Perhe, ystävät ja menneisyys: Noxien puhdasverinen suku on ollut aina hyvin tarkka puhdasverisestä-linjastaan eikä sen rikkomista ole koskaan katsottu hyvällä, minkä seurauksena linjan rikkojat on saatettu kylmästi sulkea suvusta kokonaan ulos. Suvun sukujuuret ulottuvat pääasiassa Skotlantiin ja Englantiin, mutta Giannan isän, Magnus Noxin avioiduttua italialaisen Vittoria Grimaldin kanssa on sukuun tullut myös italialaista verta. Noxien suvun tunnuksena nähdään musta hevoskotkan pää, jonka taustalla on hopeinen kuunsirppi.
   Gianna syntyi Noxien puhdasveriseen arvostettuun ja vanhaan sukuun 11. päivä syyskuuta. Hän on keskimmäinen eli toiseksi vanhin kolmesta sisaruksesta ja myös ainoa tyttö. Niin hänen vanhempi veljensä Daius käy Tylypahkaa kuin myös nuorempi veli Orion tulee käymään Tylypahkaa. Melkein koko Noxien suku on käynyt Tylypahkaa kukin omalla vuorollaan, vaikka muutama kotiopetuksen suorittanut poikkeus on.

Muuta: 
▲ Ollut koko elämänsä ajan kiinnostunut huispauksesta ja lentämisestä, mutta ei kannata yhtä tiettyä joukkuetta vaan on enemmän kiinnostunut maailmanmestaruuskisojen seuraamisesta.
▲ Osaa englannin lisäksi hieman italiaa äitinsä suvun takia ja myös latinaa, jota Giannan isoisä ja isä ovat opettaneet niin hänelle kuin hänen veljilleen.
▲ Ei varsinaisesti pelkää hämähäkkejä ja rottia, mutta ei myöskään erityisemmin pidä niistä, sen sijaan pelkää muun muassa syviä järviä ja lampia sekä koiria.
▲ Pitää enemmän sateesta, tuulesta ja ukkosesta kuin auringonpaisteesta, myös talvi on enemmän Giannan mieleen kuin kesä.
▲ Kerää suklaasammakkokortteja veljensä Orionin kanssa, vaikka Orion onkin Giannaa vielä enemmän kiinnostunut korttien keräämisestä.

Matka-arkku


sauva:
 saarnia, 11 ja ½ tuumaa, ydin yksisarvisen häntäjouhea, taipumaton, soveltuu erityisesti totuuden löytämiseen ja muistitaikoihin.

lapinpöllö

Luihuisen tupahuivi, olkalaukku (mustaa nahkaa), hopeinen hevoskotkasormus, korpinsulkakynä, mustepullo (viininpunainen), pergamenttirulla, Bertie Bottin jokamaunraerasia, ilmiskooppi, ylimääräinen ystävänpäiväsuklaa, itsestään sekoittuva korttipakka, kaakao, hedelmäetanapussi ja kärppävoileipä, noidankattilakakkupussi (2 kpl) (ystävänpäivälahja Colinilta), konvehtirasia, glögipullo

Nimbus 2001 -luuta

Merkit 

   ​    
       
      
       
 

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

15.3.2020 » Hei Gianna! Sinusta ei ole kuulunut vähään aikaan mitään, joten ilmoittelethan itsestäsi tarinan muodossa tai vieraskirjan puolella 29.3. mennessä, jos haluat jatkaa oppilaana! :)

15.12.2019 » Luihuinen on voittanut tupamestaruuden! Voittonsa palkinnoksi tuvan oppilaat saavat 20 kaljuunaa, 15 etumatkatuparia sekä voitonmerkin! 

30.9.2019 » Luihuinen on sijoittunut kesän ja alkusyksyn tupamestaruudessa toiseksi! Palkkioksi tuvan oppilaat saavat 10 kaljuunaa!

Edellisestä tarinasta on kulunut jonkin verran aikaa, kirjoitathan pian uuden tai ilmoitathan jälleen pöllöpostissa, mikäli haluat jatkaa oppilaana! :)

2.6.2019 » Luihuinen sijoittui tupamestaruudessa toiseksi! Palkkioksi tuvan oppilaat saavat 10 kaljuunaa!

23.5.2019
 » Hei Gianna! Sinusta ei ole kuulunut vähään aikaan mitään, joten ilmoittelethan itsestäsi tarinan muodossa tai vieraskirjan puolella 5.6. mennessä, jos haluat jatkaa oppilaana! :)

18.12.2018 » Luihuinen voitti tupamestaruuden! Voittonsa palkinnoksi tuvan oppilaat saavat 20 kaljuunaa, 15 etumatkatuparia sekä voitonmerkin! 

14.8.2018
 » Luihuinen sijoittui tupamestaruudessa toiseksi! Palkkioksi tuvan oppilaat saavat 10 kaljuunaa!

13.6.2018 » Sinut on chatin sekä yleisen aktivoitumisen perusteella valittu toukokuun 2018 Kuukauden oppilaaksi! Palkinnoksi saat 20 kaljuunaa ja 10 tuparia! :)

20.3.2017 » Palkinnoksi tupamestaruudessa toiseksi sijoittumisesta Luihuisen oppilaat saavat 10 kaljuunaa! :)

1.9.2016 » Luihuinen voitti kesän 2016 tupamestaruuden! Palkinnoksi luihuisen ahkerat oppilaat saavat 30 kaljuunaa. :)

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com