Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sebastian McCartny

6. luokka

nimi: Sebastian Lucifer McCartny kaljuunat 95
suojelius: riikinkukko erotusuhka: 4.3
lempioppiaine: taikajuomat kokeiden tulokset U
huispausjoukkue: lyöjä  

Luonne:  Sebastian on niitä ihmisiä, joilla on itseään suojaava kuori. Muille ihmisille hän näyttäytyy sosiaalisena johtohahmona, joka voi välillä sortua päättömyyksiinkin. Sisimmästään Sebastian on kuitenkin erittäin luotettava, herkkä ja hieman epävarma itsestään. Muihin hän ei lapsuutensa takia pysty täysin luottamaan, eikä sen takia uskoutua omista tärkeistä asioistaan. Sebastianille on tärkeää olla välillä ihan vaan yksin ja ratkoa ajatuksiaan. Kaveriporukassa hän on kuitenkin aina ensimmäisenä menossa ja yllyttämässä muita. Hän ei myöskään pelkää käyttää kaikkia mahdollisia keinoja hyväkseen saadakseen yleistä suosiota. Tämä kaikki käytös juontaa hyväksytyksi tulemisen tarpeesta, sillä Sebastian ei itse osaa hyväksyä kaikkia omia luonteenpiirteitään ja taitoja.

Ulkonäkö: Sebastianilla on luonnostaan puhtaanvalkoiset suorat hiukset. Ne rehottavat yleensä oman mielensä mukaan, joskus jopa silmilläkin. Sebastianin silmät ja kulmakarvat luovat epänormaalin kontrastin hiuksien kanssa, sillä ne ovat molemmat tummanruskeat - silmät miltei mustat. Ihonväriltään Sebastian on vaaleaihoinen, mutta ruskettuu silti paljon kesäisin. Ruumiinrakenteeltaan Sebastian on kaukana kehonrakentajasta. Hän on 187cm pitkä ja hontelo nuori mies, jonka ainoana liikuntaharrastuksena toimii huispauksen treenaaminen ja Tylypahkan portaiden juokseminen kohti oppitunteja. Koulussa Sebastian kulkee aina koulupuku yllään tuvan tunnusväreissä ja vapaa-ajalla mustan ja valkoisen sävyihin turvautuen.

Perhe, ystävät ja menneisyys: Sebastianilla elossa olevia perheenjäseniä ovat hänen isänsä ja äitipuolensa. Hänen oikea äitinsä kuoli myrkytykseen Pyhässä Mungossa Sebastianin ollessa seitsemän. Sebastianin isä on aina ollut hieman tyytymätön poikaansa, sillä hän olisi halunnut pikkuprinsessan jota lelliä. Tyytymättömyys alkoi paistaa kirkkaammin läpi Sebastianin äidin kuoltua, ja isän uusi vaimon otti saman linjan: Sebastianin hidas sortaminen. Isä on pojalleen katkera myös koulumenestyksestä, sillä vaikka hän toisin väittää, Sebastian menestyy paljon paremmin koulussa kuin hän itse aikanaan. Kateus ja jatkuva piikittely kotona on muuttanut Sebastianin itsetuntoa huonompaan suuntaan ja on osasyy sille, että luottamusta on äärettömän hankalaa luoda muihin ihmisiin. Koulussa Sebastianilla on suuri kaveriporukka, mutta kukaan heistä ei ole niin kutsuttu sydänystävä.

Muuta: Sebastian on kahvinarkkari, joten hän ei selviä tavallisestakaan koulupäivästä ilman kolmea aamukahvikupillista. Hassuna vastapainona hän saa taas toisaalta nukuttua missä vain, kirjastossa, omassa pylvässängyssä, ulkona puun juuressa, tai esimerkiksi oppitunnilla. Sebastian piirtää paljon, eikä hänen tuotoksensa huonoja olekkaan. Kotonaan hän soittaa pianoa paetakseen isäänsä. Bertie-Bottin-joka-maun-rakeet aiheuttavat pelkällä olemuksellaankin jo Sebastianille huonon olon (syynä rään ja madon perättäiset maut lapsuudessa).

Matka-arkku


sauva:
 setripuuta, 13 tuumaa, ydin lohikäärmeen sydänjuurta. Vain hieman taipuisa.

sormus, kermakalja, tyylikäs fasaanisulkakynä, Churchill-rotta ja hopeinen kaulapanta, räjähtävä näpäys -pelilauta, väriä vaihtava muste, ylimääräinen ystävänpäiväsuklaa, lentolasit, polvisuojat, kyynärsuojat, pääsuojus, lentohanskat, kahvavaha, varpusakset, varren vahausaine, varren kiilotusaine

salaisen pukin lähetys! vilkkuva sulkakynä, kaakao, glögimuki

Nimbus 2001 -luuta

Merkit

                             

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

2.4.2017 » Olin innokkaasti vastaamassa blogipostauksen kommenttiisi mutta töppäsin ja poistin vahingossa kommentin :s Ehdotuksesi oli mahtava, käy toki kirjoittamassa se uudestaan jos jaksat niin laitan ehdotuksen talteen! Joka tapauksessa 10 tuparia hyvästä ehdotuksesta ja mukavaa leffailtaa Lumieren ja Könnin parissa, olisin itsekin mielelläni katsonut kaksikkoa leffassa vaikka enemmänkin! :D

20.3.2017
 » Palkinnoksi tupamestaruudessa toiseksi sijoittumisesta Luihuisen oppilaat saavat 10 kaljuunaa! :)

8.1.2017
 » Onneksi olkoon tarinakilpailussa toiseksi sijoittumisesta! Palkinnoksi saat 15 kaljuunaa sekä 15 tupapistettä! :) Onnittelut myös 8000 sanan rajan rikkomisesta!

​​24.10.2016
 » Myöhäiset synttärionnittelut Sebastianille! :) Lahjaksi 8 kaljuunaa!

​4.10.2016
 » Onneksi olkoon, sinut on valittu Tylypahkan syyskuun kuukauden oppilaaksi! Tästä hyvästä saat kaksikymmentä kaljuunaa ja 20 tuparia Luihuiselle. Jatka samaan malliin! (Pahoittelut kirjeen myöhästymisestä!)

1.9.2016 » Luihuinen voitti kesän 2016 tupamestaruuden! Palkinnoksi luihuisen ahkerat oppilaat saavat 30 kaljuunaa. :)

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com