Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jessamine Roth

4. luokka

nimi: Jessamine Roth kaljuunat 43
suojelius: kojootti erotusuhka: 
lempioppiaine: loitsut kokeiden tulokset

Luonne: Jessamine on tyttö, josta on usein vähän vaikea ottaa selvää. Välillä ihan suloinen tapaus on lievästi sanottuna arvaamaton, ja saattaa muutaman väärän hänelle kohdistetun sanan jälkeen singota lähimmän tuolin sinua kohti tai paremmassa tapauksessa marssia huoneesta ovet paukkuen. Kovia kokenut tyttö onkin hukassa niin itsensä kuin elämänsäkin kanssa, eikä aina ymmärrä itsekään itseään. Ei Jessamine yleensä ole ilkeä ilman syytä, muttei hän myöskään jaksa hymyillä jokaiselle vastaantulevalle, mikä saattaa antaa joillekin tylyn kuvan. Normaalilla tuulella ollessaan Jessamine ei juuri erotu muista nuorista. Hän ei ole puheliaimmasta eikä pirteimmästä päästä, mutta kuten sanottu, ei hän ole tyly turhaan. Itsekkääksi tai ylpeäksi Jessaminea ei voi myöskään luonnehtia, rehellisesti sanoen tyttö ei anna kauheasti arvoa itselleen, vaikkei sitä muille näytäkään. Vaarallisissa tilanteissa tyttö käyttäytyy jopa uhkarohkeasti ja on vähän liiankin innokas uhraamaan elämänsä hänelle läheisten ihmisten puolesta. Kovin suurta ystäväjoukkiota ei Jessaminelta tosin löydy, hän ei pysty tulemaan tosiystäviksi jokaisen kanssa, eikä kauhean moni ole myöskään valmis jaksamaan tytön jatkuvia mielialanvaihteluja ja päähänpistoja. Ystävien kanssa Jessaminesta kuitenkin paljastuu puheliaampi ja hauskempi puoli, joka saattaa jopa vitsailla vähän. Jessamine on melko fiksu, ainakin rauhallisena. Hän rakastaa lukemista ja kirjat ovatkin yksi asia jotka rauhoittavat häntä ja vievät hänen ajatuksensa muualle. Koulumenestys on tytöllä hyvä niissä aineissa, jotka kiinnostavat häntä. Jessamine on tottunut oppimaan kaiken yleensä melko vaivatta ja kun näin ei käykään, on tytön turhautuminen suuri. Lempiaineidensa tunnilla hän viittaa ja keskittyy opetettavaan asiaan, millä hän pääseekin monien opettajien suosioon. Ja päinvastoin, aineissa jotka eivät tyttöä juuri kiinnosta, seuraamisen taso ei ole kummoinen ja tytön huomio vaeltelee jossain aivan muualla. Säännöt ovat yksi asia, joista Jessamine ei ole koskaan kauheasti välittänyt. Jos jotain pitää tehdä ja se rikkoo muutamaa sääntöä, sehän tehdään. Utelias tyttö tarkkailee jatkuvasti ympäristöään ja muita ihmisiä, joten kiinnijääminen ei ole yleistä, mutta kun niin käy, pulasta selvitään yleensä muutamalla nokkelalla valheella, joita Jessamine muuten suoltaa melkoisen sujuvasti.

Ulkonäkö: Jessamine yltää noin 166 senttiin ja on vartaloltaan melko naisellinen. Hän on muodokas, mutta silti hoikan puoleinen. Lihaksia ei tytöltä kauheasti löydy, urheilu kun ei ole koskaan ollut se hänen juttunsa, vaikka hän nauttiikin huispauksen katselemisesta. Hunajanvaaleat hiukset yltävät kymmenisen senttiä Jessaminen olkapäiden alle ja kaartuvat luonnostaan sekaisille laineille. Hiuksia tulee harjattua vähänpuoleisesti, joten yleensä ne ovat hieman takussa ja auki, joskus nopeasti sutaistulla ponnarilla takaraivolla. Jessaminen iho on melko vaalea, mitä nyt vähän ruskettuu kesäisin. Hänen kasvonsa ovat ihan nätit ja mieleenpainuvat, vaikkei tyttö aina ihan samaa mieltä olekaan. Aivan tummanruskeiden silmien yllä ovat kaarevat, vähän hiuksia tummemmat kulmakarvat. Poskipäät ovat korkeat, nenä kaareva eikä erityisen siro ja huulet melko paksut. Poskien ja nenän päälle ilmestyy kesäisin haaleita pisamia, jotka sitten hälvenevät syksyä kohti. Pientä persoonallisuutta Jessaminen kasvoihin tuo tismalleen kulmakarvojen väliin sijoittuva luomi, jota tyttö on monet kerrat kironnut, mutta josta hän on lopulta oppinut tavallaan pitämäänkin. Jessamine tykkää pukeutua paksuihin huppareihin ja farkkuihin, siis silloin kun ei ole koulupuvussa. Vaaleiden hiusten peittona on yleensä jonkinlainen pipo, myös muulloin kuin talvella. Jessamine meikkaa sen verran, että peittää ihonsa virheitä, muttei mitenkään suuresti siis.

Perhe, ystävät ja menneisyys: Puoliverinen Jessamine on kasvanut velhoperheessä Yhdysvalloissa. Hänen isänsä on puhdasverinen velho ja äitinsä puoliverinen. Jessaminen isä on valmistunut Tylypahkasta huippuoppilaana ja hänen äitinsä eräästä Yhdysvaltojen koulusta. Vaikka isä onkin nainut puoliverisen, on hän silti melko ylpeä puhdasverisyydestään mikä on aina ärsyttänyt Jessaminea, eikä tytöllä ja hänen isällään ole koskaan ollut todella läheisiä välejä. Jessamine pitääkin enemmän äidistään ja hänen suvustaan. Norman on Jessaminen vasta 8-vuotias pikkuveli, jonka kanssa Jessamine tulee kyllä toimeen, mutta joka on aina ollut enemmän isänsä poika. Jessamine kävi velhokoulua Yhdysvalloissa 13-vuotiaaksi saakka, mutta joutui erotetuksi järkyttävään tapaturmaan johtaneen sääntöjen rikkomisen jälkeen. Lyhyesti kerrottuna Jessamine ystävineen murtautui yöllä koulun kasvihuoneeseen ja sytytti sen vahingossa palamaan, mikä lopulta johti yhden porukan jäsenen kuoleman. Kuollut oli yksi Jessaminen parhaista ystävistä ja se on todellakin jättänyt tyttöön jälkensä, hän tulee luultavasti ikuisesti syyttämään itseään tapahtuneesta. Kaikki tapauksessa mukana olevat lapset erotettiin koulusta, mutta Jessaminen isä sai lopulta suhteillaan järjestettyä tytölle paikan Tylypahkasta. Myös tästä johtuvat Jessaminen kylmät välit hänen isäänsä, mies luonnollisesti oli erittäin raivoissaan tyttärelleen eikä antanut anteeksi kuten Jessaminen äiti.

Muuta: 
- Syntymäpäivä 30.9.
- Rakastaa kahvia ja suklaata
- Ei todellakaan ole aamuihminen.
- Lempivuodenajat ovat syksy ja talvi.
- On melko hyvä loitsimisessa, pimeyden voimilta suojautumisessa ja taikajuomissa, historia ja yrttitieto taas sujuu vähemmän paremmin.
- Pelkää korkeita paikkoja ja koiria sekä omaa jonkinlaiset traumat tulipaloja kohtaan.
- Lukee paljon myös jästien kirjoja.

Matka-arkku


sauva:
 pähkinäpensasta, 11 tuumaa, ydin lohikäärmeen sydänjuurta, taipuisa.

Merkit 

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

1.9.2016 » Rohkelikko tuli toiseksi kesän 2016 tupamestaruuskilpailussa! Palkinnoksi Rohkelikon oppilaat saavat 10 kaljuunaa. :)

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com