Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kerhot

Tylypahkan Kekkerikomitea

Tunnettu myös nimellä Juhlatoimikunta, Kekkerikomitea osallistuu Tylypahkan taikakoulun juhlatilaisuuksien suunnitteluun. Tällä hetkellä kuka tahansa saa kirjoittaa komitean vieraskirjaan, jonne ylläpitäjä ottaa vastaan ehdotuksia sivustolla pidettävää erikoistoimintaa koskien. Onko sinulla aihe tarinakilpailua varten, tai ehdotus sivuston joulukalenteriin liittyen? Komitean vieraskirjaan tästäJos taas haluat ottaa juhlien järjestelemisen myös osaksi hahmoasi, ilmoittaudu kerhoon vieraskirjassa (tällöin sinulta peritään normaali kerhomaksu)!

Jäsenet: 0

Kuoro

Suuressa salissa kokoontuu tiistai-iltapäivisin Tylypahkan kuoro, jossa oppilaat saavat yhdessä harjoittaa musikaalisia taitojaan ja äänihuuliaan. Väliä ei ole omalla sävelkorvalla tai rytmitajulla, kuka vain pääsee mukaan ilman aiempaa musiikkikokemusta, ja yhdessä harjoitellaan harmonisesti tai vähemmän harmonisesti, ja yleensä sekavasta joukkiosta kouliintuu hyvinkin harjaantunut. Useimmiten kuoron johtaja harjoittaa laulajillaan velhojenkin historialle tyypillistä moniäänistä kirkkomusiikkia, mutta onpahan repertuaarissa Selestina Taigoria tai Kohtalottariakin kuultu. Oma innostus on tärkeintä!

Jäsenet: Kristian Wheeler

Kaksintaistelukerho

Kerhossa harjoitellaan tavallisesti Pimeyden voimilta suojautumisen oppiaineelle tutuimpia loitsuja, kirouksia ja suojaloitsuja, mutta vähintään kahden opettajan valvomassa turvallisessa ilmapiirissä. Tarkoitus on harjoitella harrastusmielessä, ei oikeaa elämää varten - samalla tavalla kuin jästit harrastavat yhä miekkailua. Kerhoon voi liittyä luokasta riippumatta, sillä loitsuja harjoitellaan oppilaiden tason mukaan ja opettajat ovat mukana neuvomassa jokaista henkilökohtaisesti.

Jäsenet: 0

Suklaasammakkokorttiklubi

Suklaasammakkokorttiklubin - lyhyesti SSK:n - tarkoituksena on kerätä yhteen vannoutuneimmat korttien keräilijät, tai mahdollisesti harrastukseen vasta tutustuvat aloittelijat. Kerhossa vaihdellaan kortteja keskenään, pyytäen sitten pöllöllä kotoa, jos ei mukaan ole sattunut oikeaa vaihdettavaa. Vaihtelun lisäksi kerhossa keskustellaan usein korteissa esiintyvistä henkilöistä eli oheishöysteenä kerho perehtyy velhokausien historiaan hauskalla, helposti lähestyttävällä tavalla.

Jäsenet: 0

Näytelmäkerho

Tylypahkan historian tuhoiset näytelmäyritykset ovat pikkuhiljaa jääneet unhoituksiin, ja rehtori on monen erityispyynnön ansiosta myöntänyt luvan uuden teatterikerhon perustamiselle. Kerhoon osallistujien kesken valitaan näytelmät niin jästi- kuin velhotuotannostakin (jota on suhteellisen vähän) - joskin Oivan Onnen alkulähde on yhä kiellettyjen näytelmien listalla. Kerhon jäsenet voivat toimia niin näyttelijöinä, lavastajina, puvustajina kuin maskeerajinakin: tärkeintä on harjoittaa luovuuttaan. Ikärajaa ei ole. Kerhoon osallistumisesta on huomattavaa apua, mikäli aikoo valmistumisensa jälkeen siirtyä Velhojen Näyttämötaiteiden Opistoon. Kerhoa johtaa joko seitsemäsluokkalainen korpinkynsi Scarlet Byers tai Jerome Quincey.

Jäsenet: 0

Shakkikerho

Velhoshakkikerho sopii oppilaille, jotka haluavat harjoittaa logiikantajuaan tai yksinkertaisesti tykkäävät pelata tätä velhomaailmalle yhä rakasta strategiapeliä. Aina sillöin tällöin kerhon kesken järjestetään shakkiturnauksia, jossa tietyn tuvan edustaja ottelee muita tupia vastaan, mutta turnaukset eivät ole pakollisia ja kerhoon osallistuminen voi olla myös rentoa ajanviettoa. Pelin sääntöjä ei tarvitse osata liittyessään kerhoon.

Jäsenet: 0

Lukupiiri

Kirjastonhoitaja matami Prillin luvalla kirjastossa kokoontuu yhtenä iltana viikossa Lukupiiri, jolle varattu nurkkaus suo keskustelurauhaa niin kerholle kuin keskittymisrauhaa muille kirjaston lukutoukille. Useimmiten lukupiirin tarkoitus on sopia yhdessä luettava kirja ja keskustella seuraavalla viikolla yhdessä kyseisestä teoksesta. Sinne voi kuitenkin tuoda myös läksyjä, mikäli tarvitsee omissaan apua. Kaikenikäiset voivat liittyä.

Jäsenet: 0

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com