Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Margot Riggs

7. luokka

nimi: Margot Marie Riggs kaljuunat 105
suojelius: susi erotusuhka: 
lempioppiaine: loitsut kokeiden tulokset

Luonne: Ensitapaamisen perusteella Margot vaikuttaa yleensä ystävälliseltä ja tuttavalliselta, toisinaan hiukan ujolta ja kömpelöltä. Vaikka kuinka tyttö yrittäisi olla sosiaalinen, tämä on nimittäin läpitunkematon introvertti, ja tuntee olonsa välillä hyvin riittämättömäksi small talkin saralla. Jopa niinkin paljon, että hyvin kuluneesta keskustelusta uuden tai vanhan tuttavan kanssa hän saa koko päiväksi onnistumisen kokemuksia. Jos tytön kuoren alle pääsee ja tuttavasta tulee ystävä, Margot on kuitenkin myös kova puhumaan ja nauramaankin. Hän on jääräpäinen ja pitää tiukasti kiinni mielipiteistään ja arvoistaan - jotka ovat hyvin liberaaleja - niinkin paljon, että saattaa joskus hiukan jyrätä muita alleen. Tämä kuitenkin tapahtuu vain silloin, jos tytön oikeudenmukaisuustutkan mukaan on tapahtunut paha, tytön kuohuksiin saattanut vääryys, joka esimerkiksi loukkaa jonkun ihmisen tai ihmisryhmän oikeuksia tai olemassaoloa. Useimmiten Margot keskustelee sivistyneesti ja ottaa aina toisen ihmisen näkemykset reilusti huomioon (ellei tämä nyt tosiaan ole täysi törppö). Hän tuntee äärimmäisen syvästi ja kantaa välillä huolenaan lähes koko maapallon painoa. Hyvyys on yksi hänen peruspiirteistään - pahan tekeminen toiselle ihmiselle tuntuu hänestä aivan käsittämättömältä. Hän osaa asettua toisen ihmisen asemaan ja tämän takia monet Margotille uskoutuvatkin huolissaan. Tavallisin tapa auttaa kuuntelemisen lisäksi on yritys löytää ratkaisu toisten ongelmaan, mikä saattaa toisinaan olla jopa ärsyttävää. Tunteille omistautumisen takia hän altistuu välillä lievälle masennukselle, josta yleensä pääsee parin päivän kuluessa pois, mutta näinä päivinä Margot haluaa vain olla yksin ja juuri kenenkään seura ei innosta: kaikissa on vain vikoja. Tämä tuskin muille silti näkyy, ja monet pitävätkin Margotia äärimmäisen avuliaana ja rakastavaisena ihmisenä. Margot ei kuitenkaan aina anna tunteiden hallita itseään, vaan yleensäkin järkeilee ja analysoi tilanteita ja ihmisiä vähän liiankin tarkkaan. Lukeminen ja itsensä ajatusmaailman avartaminen ovat tytölle tärkeitä, vaikka toisissa kouluaineissa hän on surullisen laiska. Hän myös rakastaa yli kaiken asioiden järjestelemistä ja suunnittelemista, vaikkeivat suunnitelmat loppujen lopuksi toteutuisikaan. Siisteys ja järjestys on hänen mielenrauhalleen hyvin tärkeitä. 

Ulkonäkö: Kasvoistaan Margot on kapeakasvoinen ja hivenen kalpea. Hänen kulmakarvansa ovat tummat mutteivät hallitsevat, ja silmissä loistaa harmaan liejuinen sävy. Hänen nenänsä on pitkä ja tytön itsensä inhoava, vaikkei se nyt mikään korppikotka olekaan. Silmien alla riippuu aina varjot, huolimatta unen määrästä tai väsymyksestä. Ripset ovat luonnostaan tummat kuin tuhka, ja ja kapeahkot huulet aina ruusuiset. Leuka on kapea ja kaula kuin kurjella, vaikka se opiskelun määrästä onkin hiukan eteenpäin taipuva. Hän on vartaloltaan siro ja liikkeiltään tanssillinen, vaikka löytääkin vikoja, ja varsinkin ryhti on melko huono. Margotin hiukset ovat vaalen kauran väriset, ja hän on värjännyt niihin yhä luonnolliselta näyttäviä vaaleita sävyjä - ulkonäkö onkin tytölle melko tärkeä asia, ja hän toivoo vielä joskus onnistuvansa näyttämään luonnostaan aina viimeisen päälle tyylikkäältä ja siistiltä ihmiseltä. Tyyli on melko minimalistinen: mustaa, valkoista, harmaata ja sinistä, perusvaatekappaleita eikä koskaan koruja.

Perhe, ystävät ja menneisyys: Margotin isä on vanhasta velhosuvusta, mutta äiti on perijästi. Äiti on kuitenkin ollut velhomaailmaan sopeutumisen suhteen hyvin ymmärtäväinen ja yrittää parhaansa mukaan auttaa tytärtään. Margot on täydellisesti äitinsä tytär, eikä yleensä koskaan riitele vanhempiensa kanssa. Isä on hiukan etäisempi, sillä yleensä tämä tykkää olla omissa oloissaan ja syventyy musiikkiinsa. Tämä on nimittäin vanhan, suositun velhobändin eläköitynyt kitaristi, joka nykyään kirjoittaa Velho-Riffiin musiikkiin liittyviä artikkeleita. Isä ei oikein osaa ilmaista tunteitaan, mutta välillä Margot yrittää keksiä tekemistä myös isänsä kanssa. Äiti Eloise taas on koulukuraattori. Perhe on suhteellisen varakas lähinnä isän takia, mutta Margot tykkää vaihtaa kaljuunoitaan puntiin esimerkiksi jästivaatteita ostaessaan. 

Muuta: 
- Pitää enemmän humanistisemmista aineista ja käytännön harjoittelusta kuin teorian pänttäämisestä.
- Rakastaa kissoja, lievästä allergiastaan huolimatta. 
- Lievä akne.
- Tykkää jästien videopeleistä ja elokuvista.
Kuva

Matka-arkku


sauva: 10 ja 3/4 tuumaa, orapihlajaa, ydin feeniksinsulka, yllättävän taipuisa.

Korpinkynnen tupahuppari, capuccino, sitruunaminttu-yrttitee, jouluglögi, ylimääräinen ystävänpäiväsuklaa, nahkahansikkaat

Merkit

                     

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

20.3.2017 » Korpinkynsi voitti tupamestaruuden! Palkinnoksi tuvan oppilaat saavat 30 kaljuunaa sekä voittomerkit!

2.1.2017
 » Palkinnoksi Korpinkynnen voitosta tupamestaruudessa saat 30 kaljuunaa! :)

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com