Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

RobertBourdon

5. luokka

nimi: Robert William Bourdon kaljuunat 247
suojelius: kärppä erotusuhka: 23.3
lempioppiaine: huispaus kokeiden tulokset O

Luonne: Robert Bourdon on kuriton kakara. Hänen luonteensa ja persoonansa on kuin ilotulite – räiskyvä ja täynnä energiaa, mutta varomattomasti käsiteltynä se voi räjähtää käsiin. Poika ei jaksa pysyä kauaa paikallaan, ja hän onkin usein se ensimmäinen vapaaehtoinen kokeilemaan kaikkea uutta ja äärimmäistä. Hän rikkoo sääntöjä, kokeilee rajoja ja ylittää ennakkoluuloja. Hän saa aikuiset levittelemään käsiään epävarmoina siitä, mitä hänen kanssaan tulisi tehdä, ja muut nuoret joko kahdehtivat, vihaavat tai rakastavat häntä. Robert on äärimmäisen kilpailuhenkinen, ja hän rakastaa voittamista ihan missä asiassa tahansa. Hän taistelee lähinnä oman etunsa puolesta, eikä pelkää kaihtaa keinoja saadakseen haluamansa. Hän onkin maailman huonoin häviämisessä, ja vaatii hävitessään revanssia. Löytäessään varteenotettavan kilpailijan hän ei osaa jättää asiaa sikseen. Ajatus jostakusta paremmasta häiritsee hänen alitajunnassaan niin kauan, että uhka on eliminoitu – toisin sanoen hän on todistanut itselleen olevansa parempi. Robertille kunnia on miltei kaikki kaikessa, ja hän vaalii sitä kaikin keinoin. Robert on, kuten arvata saattaa, aivan liian ankara itselleen. Hän ei nimittäin ole poikkeuksellisen lahjakas missään muussa kuin huispauksessa. Kaikki muu – oli kyse sitten ruoanlaitosta tai taikakausien historian läksyistä – menee yleensä ilman keskittymistä päin mäntyä. Tätä ominaisuutta itsessään Robert inhoaa, ja kohtelee sitä häpeäpilkkunaan. Tämä on suurin piirtein ainoita asioita maailmassa, mitkä saavat Robertin stressaantuneeksi ja ahdistuneeksi. Robert näyttäytyy itsevarmana, nenäkkäänä ja todella rasittavana persoonana, ja siksi monetkaan ulkopuoliset eivät viitsi edes yrittää hankkiutua hänen seuraansa. Silti Robert on onnistunut hankkimaan ympärilleen yllättävän isonkin tuttavapiirin, lähinnä oman tupansa oppilaista. Todellisia ystäviä hänellä on vain muutama, mutta he pysyvät hänen luonaan todennäköisesti aina – heidän seurassaan Robert on valmis riisumaan kunnian kruununsa ja pudottamaan ylpeyden viittansa yltään. Nämä harvat tietävät, kuinka paljon Robert pelkää epäonnistuvansa ja kuinka paljon se ahdistaa häntä. He ovat nähneet haarniskan murskaantuvan, eivätkä tuomitse poikaa heikkouksien tähden.

Ulkonäkö: Robertin kasvonpiirteet on varmasti pöllitty kreikkalaiselta patsaalta tai enkeliltä, sillä poika on perin kaunis. Tuuheat, kiharat hiukset on leikattu siistiksi, ja pojalla on pieni pakkomielle sukia niitä vähänvälin hyvin, varsinkin kun hän on hermostunut. Robertin kasvot ovat ovaalin muotoiset, ja terävä leukalinja kehystää niitä tehden yhdistelmästä oudon puoleensavetävän. Pojan otsa on muihin kasvonpiirteisiin verraten sopusuhtainen, ja siihen ilmestyy hentoja ryppyjä hänen rypistäessään kulmiaan. Robertin kulmakarvat ovat tuuheat, ja kasvavat luonnostaan niin, että ne tekevät pojan ilmeestä hiukan ylimielisen. Niiden alla on kirkkaat, jäänsiniset ja terävät silmät, jotka tuntuvat porautuvan suoraan sieluun ja ajatuksiin. Hänen nenänsä on suora, ja aivan aavistuksen verran alaspäin kaartuva. Robertin huulet ovat täyteläiset, ja niiden takaa löytyy viimeisen päälle suora hammasrivi. Pojan leukaa somistaa pieni, pystysuuntainen vaalea arpi. Vartalo pojalla on tietysti muokkautunut urheilulajin ansiosta melko lihaksikkaaksi. Siitä huolimatta hän on hoikka ja solakka, eikä lihasmassan määrä juuri ulospäin näy. Sulavuutta kehossa lisää se, että pituutta Robertilla on sellaiset 185 senttimetriä, ja ryhti on aina täydellisen suorassa. Pojan iho on todella vaalea, ja kesäisin hän ruskettuu melko helposti. Vaatteina Robert käyttää joko koulupukua, tai siistejä, jäykkiä ja huoliteltuja vaatteita. Hän ei varsinaisesti pidä niistä, mutta hänen äitinsä on suorastaan neuroottinen niiden suhteen, ja vaatii vain kalleinta ja parasta poikansa ylle. Jos hän saisi itse päättää, hän pukeutuisi mieluiten farkkuihin, neuleisiin ja flanellipaitoihin.

Perhe, ystävät ja menneisyys: Robert ei ole perheensä ainoa lapsi, vaikka itsekkäästä luonteesta niin voisi päätelläkin. Hänellä on isoveli Gabriel, joka käy Tylypahkan seitsemättä luokkaa. Perheeseen kuuluu myös 13-vuotias pikkusisko Victoria, joka on, enemmän tai vähemmän perheen vanhempien, Gregoryn ja Deborahin, silmäterä. Robert syntyi 1.4, aprillipäivänä. Hänet opetettiin jo pienestä pitäen karttamaan jästejä ja jästisyntyisiä. Puoliverisyyskään ei ollut toivottu ominaisuus, vaikka siitä ei olisi niin välitöntä haittaa. Käytöstavat, vanhempien kunnioittaminen ja vähempiarvoisten alas painaminen oli ensiarvoisen tärkeää, ja se piti saada selkäytimeen. Vaikka kuinka poika yritti, hän ei ollut vanhempiensa toiveiden mukainen. ”Mikset ole enemmäin kuin Gabriel?” ”Otahan mallia Gabrielista.” ”Katsokaas meidän Gabrielia, hän on niin lahjakas!” Robert jäi jatkuvasti vanhemman veljensä varjoon, ihan missä asiassa tahansa. Lopulta paremmuuden pakkomielle jäi alitajuntaan, ja on siellä kai jäädäkseen. Hänen ja Gabrielin välit ovat syystäkin melko viileät, ja vanhemmatkin karsastavat hiukan niin epäonnistunutta poikaansa. Pikkusisko Victoria viihtyy kuitenkin nuoremman isoveljensä seurassa, ja pitää häntä suurin piirtein esikuvanaan. Robertilla on paljon tuttavia, mutta vain muutama oikea ystävä. Heidät esitellään tarkemmin tarinoissa.

Muuta:
* Robert on oikeakätinen.
* Hänen mielestään lemmikit ovat melko turhia, ellei niistä ole mitään varsinaista hyötyä kuten pöllöistä tai kissoista.
* Robertin sormet ovat aina jääkylmät, tekipä hän niille mitä tahansa.
* Poika osaa soittaa pianoa ja viulua, mutta soittaa vain omaksi ilokseen, ei koskaan yleisölle.
* Pojalla on pinttynyt, ehkä hiukan pahakin tapa naksutella rystysiään.

Matka-arkku


sauva: 
13 ¼ tuumaa, setriä, ydin lohikäärmeen sydänjuurta, kohtuullisen taipuisa

puhpallura, ylimääräinen ystävänpäiväsuklaa

Merkit

         

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

20.3.2017 » Palkinnoksi tupamestaruudessa toiseksi sijoittumisesta Luihuisen oppilaat saavat 10 kaljuunaa! :)

11.3.2017
 » Hei Robert! Sinua ei ole vähään aikaan näkynyt sivulla, ilmoittelethan itsestäsi esimerkiksi vieraskirjassa mahdollisimman pian! :)

8.1.2017
 » Onneksi olkoon joulukalenterin tarinakilpailun voitosta! Palkinnoksi saat 30 kaljuunaa sekä 30 tuparia! :) Ansaitsit täten myös Kroisos-merkin!

2.1.2017
 » Sinut on valittu joulukuun 2016 Kuukauden oppilaaksi! :) Valintaan johti (pitkäaikainen) ahkeruutesi sivustolla osallistumisessa sekä hienot tarinasi. Palkinnoksi saat 20 kaljuunaa sekä 10 tuparia! Jatka samaan malliin!

1.9.2016
 » Luihuinen voitti kesän 2016 tupamestaruuden! Palkinnoksi Luihuisen oppilaat saavat 30 kaljuunaa. Sinulle on myönnetty myös chattimesenaatti-merkki ahkeran chatin ylläpidon ansiosta. :)

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com