Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

JenniferOlson

3. luokka

nimi: Jennifer Olson kaljuunat 53
suojelius: jaguaari erotusuhka: 
lempioppiaine: PVS kokeiden tulokset

Luonne: Jennifer on hiljainen ja yksinään viihtyvä tyttö, joka osaa olla oikea kapinallinen jos oikein ottaa päähän. Hän on kotonaan kyllä lempeä ja ystävällinen, sillä hän on kiitollinen kaikille niille ihmisille, jotka auttavat häntä. Hän yleensä puolustaa jos joku isompi kiusaa tätä nuorempaa, tai jos kulkee ohi niin letkauttaa jotain kiusaajalle. Hän ei yleensä ystävysty oma-aloitteisesti tai ei muutenkaan aloita itse keskustelua ventovieraan ihmisen kanssa. Hän on taiteellinen, joten hän on aika hyvä piirtämään ja maalaamaan, ja osaa ikuistaa jonkun hetken tai asian aika hyvin. Hän on temperamenttinen ja usein kapinoi aika paljon koulussa. Jennifer tykkää kaikesta sytytetystä ja hän urheilee ja harrastaa musiikkia aika paljon... tai silloin kuin ehtii.

Ulkonäkö: Jenniferillä on punaiset, hiukan oranssihtavat hiukset ja hiukan kalpea iho. Hänen nenänsä on siro ja kapea. Hampaat ovat valkoiset ja suhteellisen suorat. Jenniferin silmät ovat tummanruskeat ja ne kiiltävät kuunvalossa omituisesti. Hänen ripsensä ovat paksut, niin että ne näyttäisivät kuin hänellä olisi ripsiväriä. Kyllähän hän ripsiväriäkin käyttää, mutta mutta... Hänen muu vartalonsa on hoikka ja siro. Hänellä ei juurikaan ole mitään lihaksia, vaikka urheileekin paljon.

Perhe, ystävät ja menneisyys: Jenniferin perhe kuoli tämän ollessa vasta kolmen vanha, joten hän joutui lastenkotiin häntä kaksi vuotta nuoremman pikkusiskonsa kanssa. Kun hän oli lastenkodissa, hän oli jokseenkin masentunut ja haki melkein kokoajan turvaa jostakusta läheisesti. Kun hän oli kuuden, hänet ja hänen pikkusiskonsa Jean adoptoitiin. Hänen mielialansa muuttu iloisemmaksi ja hän oli todella kiitollinen Amylle ja Emmetille, sille nuorelle pariskunnall joka heidät adoptoi. Sijaisperheeseen kuuluu myös Jenniferiä vain vuoden vanhempi Josh, joka on Jenniferin kanssa hyvää pataa keskenään. He jakavat jopa huoneen keskenään. Jenniferin isä oli velho, joten hän on puoliverinen. Josh sai kirjeen Tylypahkaan pojan ollessa yksitoista.

Muuta: Syntympäivä 7.1. Rakastaa taidetta ja musiikkia. Puoliverinen. Harrastaa jästimaailmasa pianonsoittoa ja jalkapalloa, sekä hiukan skeittaamista ja paljon piirtämistä ja maalaamista. Tykkää kissaeläimistä. Tykkää kaikistä sytytetyistä asioista. Rakastaa talvea, pakkasta ja vesisadetta. Lempivärit musta ja punainen.

Matka-arkku


sauva: 
10 tuumaa, oratuomea
, ydin lohikäärmeen sydänjuurta, taipumaton

Stacy-rotukissa (eurooppalainen, harmaa, jossa tummanharmaita raitoja ja vaaleanvihreät silmät), naksupussi

Merkit

        

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

21.9.2016 » Tervetuloa Tylypahkaan! :) Säilytin ansaitsemasi merkit mutta vaihdoin kaljuunat aloituskaljuunoihin. Kerro pöllöpostissa mikäli haluat aloittaa alusta myös merkkien kanssa!

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com