Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

NatalieWarren

5. luokka

nimi: Natalie Warren kaljuunat 15
suojelius: gäätä erotusuhka: 
lempioppiaine: PVS kokeiden tulokset 
huispausjoukkue: jahtaaja  

Luonne: Natalie ei ole kovin sosiaalinen. Hän pitää lukemisesta ja arvoitusten ratkomiesta. Tosipaikan tullen häneltä löytyy kuitenkin rohkeutta, jota ei päällepäin arvaisi. Hän on haaveilija. Jos hän kuulee jostain asiasta, eikä tiedä siitä vielä, hän haluaa selvittää sen tavalla tai toisella. Natalie on terävä, ja hänellä on hyvä muisti. Isoissa ihmisjoukoissa Natalie vetäytyy nurkkaan seuraamaan. Hän tarkkailee ja pistää kaiken muistiin. Puuttuu keskusteluun, jos se alkaa muuttua häntä ärsyttäväksi.

Ulkonäkö: Natalie on notkea ja hoikka. Hänellä on alaselkään ulottuvat tummanruskeat, kiharat hiukset ja ruskeat silmät. Nataliella on ohuet kulmakarvat. Hänellä on pitkät ja ohuet sormet. Hänellä on pitkät silmäripset ja terävä leuka.

Perhe, ystävät ja menneisyys: Natalie asuu kummisetänsä luona. Hänen setänsä, Stan Brown on velho, mutta Natalien edesmenneet vanhemmat olivat jästejä. Nataliella ei ole ystäviä. (vielä) Hänen vanhempansa kuolivat onnettomuudessa, kun hän oli kaksi. Nataliella ei ole siskoja, vain tornipöllö Zeus.

Muuta: Natalien lmpihuispausjoukkue on Henkipään Harpyijat, ja hän pelaa setänsä kanssa huispausta heidän takapihalla. Hänellä on niin monta lempikirjaa, että niitä ei voi tässä luetella.

Matka-arkku

sauva: 11 tuumaa, mustaa saksanpähkinää, ydin feeniksin sulka, melko taipumaton

Shadow-persialaiskissa (musta turkki, oranssit silmät)

sokerisulkakynä (2 kpl), Korpinkynnen tupahuivi

Merkit  

       
     

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

22.4.2020 » Tervetuloa Tylypahkan taikakouluun! :) 

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com