Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

NuppuDianar

4. luokka

nimi: Nuppu Dianar kaljuunat 24
suojelius: yksisarvinen erotusuhka: 
lempioppiaine: kaikki kokeiden tulokset 
huispausjoukkue: lyöjä  

Luonne: Olen omasta mielestä rohkea ja reipas. Kaverit sanovat minua luovaksi ja auttavaiseksi. Rohkean sanoa, jos joku tekee asioita väärin. kun joku itkee tai on yksiäinen olen heti auttamassa ja lohduttamassa. Eläydyn koko ajan paljon ja minulla on, niin sanottu shou tila.

Ulkonäkö: Minulla on vaaleat ja kiharat hiukset ja myös siniset silmät.

Perhe, ystävät ja menneisyys: Perheeni on hyvin auttavainen. Ystäväni ovat sosiaalisia ja auttavaisia. Mennisyydestäni en tiedä.

Muuta: Nuppu on aina ollut kova huispaus fani ja siksi on aina halunnut päästä huispaamaan. Hän sai nelja vuotiaana ensimmäisen leikkiluudan ja lentelikin sillä paljon, mutta pian tuli maanjäristys joka nielaisi luudan. Se on muuttanut koko Nupun elämää ikuisesti siksi hän on odottanutkin Tylypahkaan pääsemistä.
Nupulla on syntymäpäivät 2.6. siksi hänen kaverinsa (jästi kaverit) sanovatkin häntä kesänihmeeksi. Nuppu ei kuitenkaan halua muiden kuulevan, että hänellä on jästikavereita.Siksi hän ei puhu muista kavereistaan.

Nuppu on allerginen koivunlehdille ja haiskuille. Sen takia hän ei, niin paljon ulkona liiku.

Matka-arkku

sauva: 10 ja ½ tuumaa, englannintammea, ydin yksisarvisen häntäjouhta, taipuisa

Jude-lapinpöllö

Huispaus kautta aikojen -kirja, Lennä Kanuunoiden kanssa -kirja

Merkit  

       
   

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

3.4.2020 » Sinut on ahkeruuden ja tarinoiden kirjoittamisen perusteella valittu maaliskuun 2020 Kuukauden oppilaaksi! :) Palkinnoksi saat 20 kaljuunaa ja 10 tuparia! Jatka samaan malliin! :) Huomasin myös, että kirjoitit tarinoissa lajittelusta, joten siirrän sinut ensimmäiselle luokalle. 

15.3.2020 » Tervetuloa Tylypahkan taikakouluun! :) 

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com