Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

AmyWind

1. luokka

nimi: Amy Wind kaljuunat 12
suojelius: kolibri erotusuhka: 29.3.
lempioppiaine: muodonmuutokset, loitsut kokeiden tulokset 

Luonne: Amy on vauhdikas ja viisas nuori nainen. Amy on temperamenttinen, rohkea sekä lahjakas tapaus. Amy on pohjimmiltaan kuitenkin ujo uusia ihmisiä kohtaan, sekä aina puolustamassa ystäviään sekä perhettä. Amy on luokassa aina äänessä, sekä oikeassa kun häneltä jotain kysytään. Amy on uskollinen saamiaan ystäviään kohtaan, mutta huono luomaan uusia sosiaalisia kontakteja. Hän on taitava lentämään luudalla ja haaveilee pääsystä huispausjoukkueeseen vaikkei usko sen haaveen toteutuvan. Amylla riittää aina vauhtia, opiskeluunkin.

Ulkonäkö: Amyllä on suorat ruskeat hiukset sekä pähkinänruskeat silmät. Hänellä tukka on aina pörröinen hänen herättyään. Amyllä on pöyreät hopeakiilloitteiset silmälasit, mutta hänellä on piilolinssit, eikä Amy käytä laseja kuin lukiessa. Amy on lyhyt, mutta kasvaa jatkuvasti pidemmäksi.

Perhe, ystävät ja menneisyys:  Perhe Äiti, Monica Wind Isä, Hardin Wind (kuolee kuolonsyöjiä vastaan taistellessaan) Sisko, Canya Wind Ystävät Roselie Jones Celine Lions Sarah Hathcet Landon Rewan Menneisyys Amy on pikkutytöstä asti haaveillut Canyan kanssa tylypahkasta. Aina siihen asti haaveilimme, kunnes pääsimme sinne.

Muuta: 
- Amy on allerginen kirsikoille
- Amy asuu Godrigin notkossa
- Uiminen on ollut aina todella vaikeaa Amylle, eli Amy osaa uida muttei hyvin, pikemmin räpiköiden kuin uiden
- Amy lukee paljon kirjoja ja pitää sitä harrastuksenaan
- Amy pitää usein valkoharmaata villapaitaa

Matka-arkku

sauva: 12 ja ⅔ tuumaa, englannintammea, ydin yksisarvisen häntäjouhta. Sauvaa kiertävät kauniit ruusuköynnökset sekä muut mystiset salaisuudet.

Jatox-rotukissa (ragdoll), lempinimi Jax

Merkit  

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

15.3.2020 » Hei Amy! Sinusta ei ole kuulunut vähään aikaan mitään, joten ilmoittelethan itsestäsi tarinan muodossa tai vieraskirjan puolella 29.3. mennessä, jos haluat jatkaa oppilaana! :)

28.10.2019 » Tervetuloa Tylypahkan taikakouluun! :) Lajitteluhattu olisi mielellään lajitellut sinut Rohkelikon tupaan, sillä rohkeus, temperamenttisuus ja uskollisuus ovat erityisesti Rohkelikolle ominaisia piirteitä. Tällä kertaa hattu kuitenkin kuuli toivetta, kun tuvat ehtivät täyttyä! Jos haluat, voit lukea lisää Korpinkynnen tuvan erityispiirteistä Oppilaaksi-kategoriasta löytyvän linkin kautta! :)

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com