Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

JasmineWhite

5. luokka

nimi: Jasmine White kaljuunat 1
suojelius: naaraskissa erotusuhka: 
lempioppiaine: loitsut kokeiden tulokset 

Luonne: Jasmine on todella arvostelevainen tyttö. Jos hänen mielestään on jotain hirveää, hän sanoo yleensä mielipiteensä. Jasmine on sellainen, joka inhoaa huonoja arvosanoja. Hän onkin utelias, mutta joskus häntä ei vain kiinnosta opiskelu, vaan vapaa-aika. Jasminelle on tärkeä hänen perheensä, etenkin kaksoissiskonsa Julia. Jasmine haluaa olla kaikkien ystävä, mutta jpstain syystä hänen on todella helppo hankkia vihollisia. Kuitenkin ystäviäkin hän saa. Jasmine on eläinrakas. Jasmine tykkää paljon japanista ja rakastaa kirsikoita. Hänen lempiasiansa ovatkin japani, eläimet, erityisesti kissat, sekä hyvät arvosanat ja suhteet.

Ulkonäkö: Jasmine on hieman japanilaisen näköinen. Hänellä on mustat hiukset, jotka ovat yleensä nutturalla. Silmät ovat tummanruskeat, miltei mustat. Jasmine on pitkä ja hoikka tyttö. Korvissa on yleensä merensiniset korvakorut ja kaulassa tähdenmuotoinen hopeanvärinen riipus. Vapaa-ajallaan Jasmine käyttää sinistä, japanilaistyylistä mekkoa, jossa on kirsikankukkakuviointi.

Perhe, ystävät ja menneisyys: Perhe: Äiti: Chiko Isä: Nathan Kaksoissisko: Julia Ystävät: Anna Drei, Diana Grand, Yui Li

Muuta: 

Matka-arkku

sauva: 11 ja ½ tuumaa, poppelia, ydin yksisarvisen häntäjouhta, taipumaton

Shira-rotukissa (ragdoll) (kuva)

naksupussi, kaulapanta (pinkki), jäähiiripussi, sokerisulkakynä, Rohkelikon tupahuivi

Merkit  

 

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

15.3.2020 » Hei Jasmine! Sinusta ei ole kuulunut vähään aikaan mitään, joten ilmoittelethan itsestäsi tarinan muodossa tai vieraskirjan puolella 29.3. mennessä, jos haluat jatkaa oppilaana! :)

12.10.2019 » Tervetuloa Tylypahkan taikakouluun! :) Harkinnan jälkeen lajitteluhattu päätyi lajittelemaan sinut Rohkelikkoon, sillä vakaa arvostelukyky, mielipiteiden ilmaisu, ystävien tärkeys ja hyvien arvosanojen tavoittelu sopivat hyvin rohkelikkojen piirteisiin! Jos haluat ehdottomasti Korpinkynteen, voit ilmoittaa siitä pöllöpostissa ja lajitteluhattu kunnioittaa toivetta, mutta luonteen perusteella Jasmine tuo hyvin tukea Rohkelikon tupaan! Voit lukea lisää Tylypahkan tuvista ja tupien piirteistä Oppilaaksi-sivulta löytyvän linkin kautta. :) Toivottavasti viihdyt koulussamme!

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com