Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ThessaliaDaeric

5. luokka

nimi: Thessalia Anastasia Daeric kaljuunat 33
suojelius: napakettu erotusuhka: 13.10.
lempioppiaine: ennustaminen kokeiden tulokset 

Luonne: Thessalia on luonteeltaan melko varautunut. Vaikka sosiaaliset suhteet ovat hänelle melko tärkeitä, valitsee hän ystävänsä tarkoin. Thessalian on toisinaan hankala luottaa ihmisiin - myös sellaisiin, jotka hän jo tuntee hyvin. Hän suhtautuu taikamaailmaan erittäin myönteisesti ja jästeihin epäluuloisesti, mutta jästimaailma ei ole hänelle erityisen tuttu. Thessalia painottaa puhdasverisyyden tärkeyttä, mutta hänellä on muutama puoliverinen ystävä. Thessalia saattaa vaikuttaa kylmemmältä, mitä hän todellisuudessa on, sillä hän on kohtalaisen vakavailmeinen nuori nainen. Thessalia on ystävilleen lojaali, eikä suostu katselemaan tilanteita, joissa joku hänen läheisensä kokee vääryyttä. Näin ollen hän puolustaa - usein kovin hanakastikin ystäviään ja läheisiään. Thessalian epäluulo ihmisiä kohtaan juontaa juurensa tapahtumaan, jossa hänen serkkunsa, Hagmar osoittautui kuolonsyöjäksi ja päätyi erään kahakan seurauksena Azkabaniin. Thessalia piilottelee asiaa, ja toivoo etteivät koulutoverit tietäisi, että Thessalian suvussa on kuolonsyöjä. Vaikka Thessalia onkin ikuinen synkistelijä, ja hänellä on joitakin sosiaalisia ongelmia, on hän etevä, oikeudenmukainen ja pääosin mukava nuori noita. Thessalia rakastaa mystiikkaa ja ennustaminen onkin hänen lempiaineensa. Thessalia ennustaa lähestulkoon joka päivä, esimerkiksi aamuteen yhteydessä hän ennustaa teenlehdistä. Ennustaminen on Thessalialle tapa tuntea olonsa turvalliseksi, ja hän ajattelee että "asiat pysyvät kontrollissa, kun tietää mitä tuleman pitää".

Ulkonäkö: Thessalia pukeutuu omaperäisesti. Silloin kuin hänen päällään ei ole Tylypahkan viitat, hän pukeutuu tavallisesti muun muassa mustiin ja violetinsävyisiin vaatteisiin. Thessalia ei seuraa velho- (tai etenkään jästi)maailman muoteja, vaan hän on kehittänyt oman omaperäisen tyylin, johon kuuluu muun muassa knallit, lohikäärmeennahkatakit ja liehuvat hameet. Thessalialla on yläselkään asti ulottuvat, melko huonokuntoiset kellertävänvaaleat hiukset ja kissamaiset ruskeat silmät. Hänen ruumiinrakenteensa on siro, ja hän on pitkähkö (170 cm). Hänen huulensa ovat täyteläiset, ja iho kalpea sekä aavistuksen kuivannäköinen. Thessalia meikkaa toisinaan - mikäli ehtii ja hänen meikkityyliinsä kuuluvat paksut silmien rajaukset. Thessalialla on kapeat kasvot ja korkeat poskipäät. Thessalian nenä on pitkä, ja sen varressa on pieni kyömy, jonka hän on saanut luutailuonnettomuudessa toisella luokalla, kun hän putosi luudan kyydistä kivikkoon. Nenän kyömyä on yritetty kerran taikoa pois, mutta epäonnistuneen taian seurauksena se suureni hieman. Thessalialla on lohikäärme tatuoituna yläselkään. Tatuointi ilmestyi hänen selkäänsä epäonnistuneen haavankorjausloitsun seurauksena, kun Thessalia oli 13-vuotias. Thessalia pitää tatuoinnin ulkonäöstä, mutta toivoisi silti, ettei omistaisi sitä, sillä se muistuttaa häntä epäonnistumisesta (esimerkiksi loitsujen tekemisessä).

Perhe, ystävät ja menneisyys: Thessalian isä on ammattilaishuispaaja Dan Daeric, joka opiskeli aikoinaan Tylypahkassa Luihuisen tuvassa. Dan on neljäkymppinen ja erittäin atleettinen mies. Myös Danin isä, Theodas oli menetynyt huispaaja. Thessalian äiti, Annallee Daeric taas on töissä Päivän profeetassa valokuvaajana, mutta haaveilee urasta taikaministeriössä. Annallee oli aikoinaan Puuskupuhin tuvassa Tylypahkassa. Thessalian vanhemmat asuvat Godrickin notkossa melko suuressa asunnossa, jota he toisinaan kutsuvat leuhkimisen vuoksi kartanoksi. Thessalialla on näennäisen hyvät, mutta etäiset välit vanhempiinsa, muun muassa sen takia, että molemmat ovat työnarkomaaneja, joille ura menee toisinaan muun elämän edelle. Thessalialla on myös 9-vuotias pikkuveli Alfred, johon Thessalialla on lämpimät välit, ja hän lähettääkin Alfredille välillä pöllöpostissa pieniä lahjoja, kuten karamellejä. Thessalian serkku Hagmar, on kuolonsyöjä - kuten aiemmin mainittiin. Hagmarin paljastumisen ja Azkabanin joutumisen myötä Thessalian ja tämän vanhempien välit joihinkin sukulaisiin ovat olemattomat. Hagmar on serkku Thessalian äidin puolelta. Thessalialla on hyviä ystäviä Tylypahkassa, joista yksi on Luihuisen tupaan kuuluva Tia Caitris. Tia on kiinnostunut samalla tavalla ennustamisesta ja mystiikasta kuin Thessaliakin. Thessalialla on myös kirjekavereita, esimerkiksi Beauxbatonsin (Ranska) ja Koldovstoretzin (Venäjä) taikakouluista. Thessalia on elänyt koko lapsuutensa ja nuoruutensa taikamaailmassa ja ensimmäiset merkit Thessalian taikavoimista ilmenivät jo 5-vuotiaana. Thessalia on meinattu erottaa kerran Tylypahkassa, kun hän käytti vahingossa jästien ympäristössä alaikäisenä loitsua. Erotusta ei kuitenkaan tapahtunut, sillä loitsun käyttäminen todettiin vahingoksi.

Muuta:
- Thessalia ei halua, eikä aio hankkia koskaan Tylypahkaan lemmikkiä, sillä tuntemattomasta syystä hän uskoo, että se tuottaa epäonnea.
- Thessalian lempinumero on 9.
- Thessalia kärsii maahisfobiasta, joten hän välttää mm. Irvetassa käymistä.
- Thessalian äidillä on sama suojelius kuin hänellä: napakettu.

Matka-arkku

sauva: 12 tuumaa, pähkinäpuu, ydin ukkoslinnun pyrstösulka, taipuisa, ohuehko

Merkit  

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

30.9.2019 » Luihuinen on sijoittunut tupamestaruudessa toiseksi! Palkinnoksi tuvan oppilaat saavat 10 kaljuunaa. 

Hei Thessalia! Sinusta ei ole kuulunut ilmoittautumisen jälkeen, kirjoitathan pian ensimmäisen tarinasi tai ilmoitat pöllöpostissa jatkamisesta! :)

31.7.2019 » Tervetuloa Tylypahkan taikakouluun! :) 

©2019 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com