Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

EmilyHawkins

5. luokka

nimi: Emily Hawkins kaljuunat 102
suojelius: feeniks erotusuhka: 
lempioppiaine: yrttitieto kokeiden tulokset 

Luonne: Emily on temperamenttinen, mutta osaa olla tarvittaessa kiltti, vaikka säännöt eivät aina haluakaan mahtua päiväjärjestykseen. Hän on innokas oppimaan, mutta joskus kova sähläri. Kun Emilylle sattuu huono päivä, hän saattaa väittää vastaan vähän kaikesta. Emily on varsinainen lukutoukka, mutta tykkää viettää aikaa kirjastossa vain, jos oleskeluhuoneessa on aivan liian kova meteli lukemiseen. Usein Emily käy lainaamassa kirjastosta kasan kirjoja, ja käpertyy oleskeluhuoneessa mukavaan nurkkaan lukemaan, aina yömyöhään asti. Emily pitää yrttitietoa käsittelevistä kirjoista erityisen paljon. Emily pitää yhteisestä ajasta kavereiden kanssa ja puhuu paljon. Emilyn ystävät eivät saa aina puheenvuoroa, kun Emily puhua pälpättää. Emilylle on myös paha tapa puhua tylsillä tunneilla, mutta kyllä tunneista jää Emilylle aina jotain uutta mieleen. Emily rakastaa huispausta, ja on nopea lentäjä. Emily pitää jästeistä ja kaikesta jästeihin liittyvästä. Hän myös tietää jästeistä paljon, koska käy paljon jästikirjastoissa. Emily rakastaa myös jästikaupoissa käymistä. Emily auttaa mielellään niitä, joista pitää ja niitä, jotka pitävät hänestä.

Ulkonäkö: Emilyllä on pitkät, vaaleat ja luonnokiharat hiukset. Emily pitää hiuksiaan lähes poikkeuksetta leteillä. Emilylle on kirkkaat, vihreät silmät, jotka tarkkailevat kaikkea ympärillä olevaa. Lomilla Emily pitää kotona jästivaatteita. Kesälomilla ne ovat hellemekko tai shortsit ja T-paita, talvella farkut ja huppari. Emilyllä on kuhmurainen nenä, suoraan isältään. Emily on 157 cm pitkä. Emily on laiha, ja kävisi hyvin malliksi, jos hänen nenänsä ei olisi kuhmurainen. Emilyllä on hieman pisamoita, ei paljon.

Perhe, ystävät ja menneisyys: Emily on puhdasverinen. Hänen isänsä ja äitinsä ovat molemmat korkeasti koulutettuja ja arvostettuja auroreita. Emilyn vanhemmatkin pitävät jästeistä, joskin tietävät niistä vain hyvin vähän. Emilyllä ei ole sisaruksia. Emily on ehtinyt hankkia verivihollisen, jo ennen koulun alkua. Emily törmäsi Alexiin taikaministeriössä. Alex vihaa jästejä, isänsä tavoin. Emilyllä on hyvä ystävä, Lucia, mutta Lucia on häntä kaksi vuotta nuorempi. Luciaan Emily tutustui jo heti pienenä, koska Lucian vanhemmat ovat Emilyn vanhempien hyviä ystäviä.

Muuta: 
Lempioppiaine: yrttitieto
Inhokkioppiaine: ei ole
Syntymäpäivä: 3.9.

Matka-arkku

sauva: 12 ja ½ tuumaa, kastanjaa, ydin feeniksin sulka, hivenen taipuisa

Fenestra-maatiaiskissa

Bertie Bottin jokamaunrakeet, korpinsulkakynä, mustepullo, pergamenttirulla, kermakalja, kaukokorvat, juoksukengät, lapaset

Merkit  

       
       
       
       
       
       

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

15.3.2020 » Hei Emily! Sinusta ei ole kuulunut vähään aikaan mitään, joten ilmoittelethan itsestäsi tarinan muodossa tai vieraskirjan puolella 29.3. mennessä, jos haluat jatkaa oppilaana! :)

30.9.2019 » Korpinkynsi on jälleen voittanut tupamestaruuden! Voittonsa palkinnoksi tuvan oppilaat saavat 20 kaljuunaa, 15 etumatkatuparia sekä voitonmerkin! 

2.6.2019 » Tervetuloa Tylypahkan taikakouluun! :) Lajitteluhatulla oli jonkin verran miettimistä lajittelun kanssa, sillä Emilyn luonteenpiirteet olisivat sopineet moneen eri tupaan. Loppujen lopuksi lajitteluhattu kuunteli toivetta ja lajittelun tulokseksi tuli Korpinkynsi! Jos haluat, oppilaaksi-sivun kautta pääset lukemaan eri tupien tyypillisistä piirteistä. Toivottavasti viihdyt Tylypahkassa! :)

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com