Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

WenlaRapidstream

3. luokka

nimi: Wenla Rapidstream kaljuunat 65
suojelius: tiikeri erotusuhka: 
lempioppiaine: loitsut tai taikuuden historia kokeiden tulokset 
kerhot: velhoshakkikerho, lukupiiri  

Luonne: Wenla on aivan normaali Tylypahkan kolmatta vuotta käyvä oppilas.Jos ei siis lasketa sitä, että hän on aivan mahdoton hikke.Tämä kuitenkin tuottaa välillä ongelmia, sillä hän yrittää olla mahdollisimman sosiaalinen ja niin sanottu kaikikkien kaveri. Se ei kuitenkaan ole aina niin helppoa, kun aikaa tuppaa kulumaan melko paljon kirjojen seurassa. Wenla on myös luova ja joskus hieman tyhmänrohkea. Ainakin jos kyse on kavereiden kanssa sekoilusta. Tähän mennessä on tultu esimerkiksi kiivettyä kielletyn metsän puun latvaan piknikille ja piilouduttua neljännen kerroksen peilin takaiseen salakäytävään pelaamaan velhošhakkia. Miksi? Koska kaikkea hauskan kuuloista täytyy kokeilla. Wenlasta löytyy myös hyvin vahva kunnianhimoinen puoli, mutta hän yrittää pitää sitä vain omana tietonaan, sillä hän on huomannut että liika kunnianhimoisuus on joskus vain omiaan karkoittamaan kavereita. Jos joku taas yrittää uhata häntä tai hänen ystäviään, silloin Wenla ei keinoja kaihda.

Ulkonäkö: Wenla on noin 175 cm pitkä tummanruskeasilmäinen tyttö. Hänellä on pitkä hasselpähkinänruskea tukka, jota hän yleensä pitää yhdellä tai kahdella letillä. Hän on melko hoikka, mutta heiveröisen näköistä hänestä ei saisi tekemälläkään. Hän ei yleensä käytä meikkiä. Hänellä ei ole mitään huomattavia arpia, eikä hän myöskään omista pisamia.

Perhe, ystävät ja menneisyys: Wenlan perheeseen kuuluvat äiti, Lena ja isä John. Hänellä ei ole sisaruksia. Hän on puoliverinen: Lena on jästi ja John velho. Wenla eli hyvin normaalin lapsuuden ennen kun hän aloitti Tylypahkan käymisen. Hänelle ei kerrottu lapsena mitään volhomaailmasta, sillä hän ei näyttänyt suurempia merkkejä voimistaan ennen kun hän täytti 11. Silloin hän oli vihastuessaan vahingossa rikkonut olohuoneen maljakon edes koskematta siihen. Tällöin Lena ja John olivat heti käsittäneet, mistä oli kyse ja kertoneet tyttärelleen kaiken olellisen velhomaailmaan liittyen. Ensimmäisinä kahtena tylypahkan voutenaan hän oli ystävystynyt kahden muun hänen kanssaan samassa nukkumasalissa nukkuvan tytön kanssa. Anna Capen ja Sanna Gulfin. Nämä kolme tyttöä olivat muodostaneet hyvin tiiviin porukan, ja olivat siskoja henkeen ja vereen.

Muuta: Wenla rakastaa velhošakkia, hänen suosikki huispausjoukkuuensa on Lipilinnan Lepakot ja, jos hän pelaisi huispausta, hänen huispaus pelipaikkansa olisi etsijä. Tähän asti hän on vain hurrannut katsomosta, ja jopa kerran ollut sijaisena selostamassa pelin kulkua. Mörköön tormätessään Wenla näkee valtavan ampiaisen, ja hän uskoo että jos hän joskus Iseeviot-peiliin törmää, se näyttäisi hänelle hänet, Annan ja Sannan nauramssa jollekin Annan parhaista vitseistä. Wenlan lempiherkku on Hunajaherttuan suklaasammakot.

Matka-arkku

sauva: 11 tuumaa, hopealehmusta, ydin yksisarvisen jouhta, hauras

Tassu-maatiaiskissa

väriä vaihtava muste, rannekoru, lämpimät lapaset

Merkit  

        
       
 

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

19.12.2018 » Sinut on valittu Kuukauden oppilaaksi! Kiitos ahkerasta sivuston toimintaan osallistumisesta tarinoita kirjoittamalla ja muita oppilaita auttamalla! Palkinnoksi saat 20 kaljuunaa ja 10 tuparia. Jatka samaan malliin! :)

18.12.2018 » Luihuinen voitti tupamestaruuden! Voittonsa palkinnoksi tuvan oppilaat saavat 20 kaljuunaa, 15 etumatkatuparia sekä voitonmerkin! 

27.9.2018
 » Tervetuloa Tylypahkan taikakouluun! :) Valitettavasti paikkoja oli vain Luihuisessa, mutta kunnianhimoisuus, ystävien vahva puolustaminen ja myös sääntöjen rikkominen viittaavat siihen, että Luihuisen tupa tarjoaa varmasti hyvän kodin! ;')

©2019 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com