Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TashaCoverbell

4. luokka

nimi: Tasha Coverbell kaljuunat 23
suojelius: leopardi erotusuhka: 23.11.
lempioppiaine: muodonmuutokset kokeiden tulokset 

Luonne: Tasha on utelias, iloinen ja auttavainen. Hän suuttuu helposti, koska haluaa palavasti suojella muita. Hän vihaa kiusaajia ja muita pahantekijöitä. Tasha on riippuvainen kaikenlaisista suklaista, mutta osaa kummallisen hyvin hillitä itsensä. Hän pitää hieman rämäpäisistä ihmisistä, kilteistä ja avuliaista. Tasha on koko elämänsä puollustanut heikompia ja avuttomampia. Hän on uteliaisuutensa takia perillä monen ihmisen elämästä. Tasha ei pidä juoruilusta ja ottaa mielummin asioista selvää itse kuin että kuulee muilta. Tasha on luontoihminen, ja pitää eläimistä.

Ulkonäkö: Tashalla on pitkät mustat hiukset ja ruskeat silmät. Hänellä on luonnostaan tumma iho. Juuri sen takia hän puollustaa heikompia sillä häntä on kiusattu. Tasha on pitkä, hieman laiha. Tashan kasvonpiirteet erottuvat helposti, ja hänen silmänsä eivät ole syvällä, vaan ne itse asiassa pullottavat hiukan. Hän pitää aina tiettyjä koruja. Hyvänä päivänä hänellä on iloisen väriset korut, surullisena tummat... Jne Jne. Hän on notkea mutta hiukan kömpelö. Hänen korvansa ovat keskikokoa ja hiukan höröllään. Hän pitää yleensä hiukset hollantilaisilla leteillä. Hän on taitava tekemään lettejä, hän katsoo ulkonäkönsä perään hyvin tarkasti. Tasha ei kuitenkaan meikkaa.

Perhe, ystävät ja menneisyys:  Tashan perheeseen kuuluu äiti, sillä isä on kuollut. Hän oli nuori aurori. Äiti tekee työkseen kaapuja, ja myy ne pöllöpostin kautta. Hän on ainut lapsi. Ystäväpiiri on laaja niin kuin on vihollispiirikin. Hänen äiti on jästisyntyinen joten hän on puoliverinen. Tashaa on kiusattu, mutta ystävät ovat olleet tukena. Hänen paras ystävänsä on Lucy DeNau. Tashan vanhemmat ovat kiireisiä joten hän viettää paljon aikaa ystäviensä kanssa. Hänen sukunsa on suuri ja monimuotoinen. On pari rikollistakin, joita Tasha ei kyllä tunne. Tashan vanhemmat vievät hänet katsomaan lempijoukkueensa Impoon ampiaisten otteluita. Hän on innokas fani, rakastaa myös lentämistä.

Muuta: 
- Lempijoukkue on Impoon ampiaiset ja kadlein kanuunat.
- Pitää piirtämisestä.

Matka-arkku

sauva: 13 ja ½ tuumaa, tammea, ydin feeniksin sulka

Merkit  

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

30.10.2018 » Hei Tasha! Sinusta ei ole kuulunut vähään aikaan mitään, joten ilmoittelethan itsestäsi tarinan muodossa tai vieraskirjan puolella 23.11. mennessä! :)

25.9.2018
 » Tervetuloa Tylypahkan taikakouluun! :)

©2019 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com