Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

AmandaDawson

1. luokka

nimi: Amanda Emma Dawson kaljuunat 175
suojelius: kauris erotusuhka: 
lempioppiaine: taikaeläinten hoito kokeiden tulokset 

Luonne: Olen todella itsepäinen. Jos joku sanoo minulle, etten pysty tekemään jotain, se vain yllyttää minua yrittämään kovemmin. Olen todella uskollinen ja luotettava; jos annan lupauksen, en riko sitä. Olen epävarma itsestäni ja siitä syystä erityisesti uusien ihmisten seurassa esitän paljoin puheliaampaa ja rohkeampaa kuin oikeasti olen. Jokainen saa minusta ihan erilaisen kuvan, kuin oikeasti olen. Yleensä en suutu kovinkaan helposti, enkä välitä pilkkaajista. Minulla on paha tapa luvata hoitaa mahdottomia ja sitä kautta johtaa itseni pahaan pulaan. Olen hivenen ylisuojelevainen ystäviäni kohtaan, koska en halua menettää ketään. Moni ajattelee olevansa ystäväväni, mutta ei tosiasiassa tunne minua lainkaan. Siksi haluan suojella niitä ystäviäni, jotka oikeasti tuntevat minut ja joiden seurassa minun ei tarvitse esittää. Vaaratilanteessa yritän pysyä tyynenä, vaikka usein joudunkin kauhun valtaan. Se ei kuitenkaan estä minua puolustamasta sitä, minkä tiedän oikeaksi. Olen hyvä strategisti ja rakastan šakkia. Velhošakki on vielä parempaa! Olen ihan hyvä valehtelija, ja juttuni menevät yleensä läpi. Paitsi jos yritän huijata läheisiäni, mitä ei tapahdu usein. Silloin he huomaavat heti, etten puhu totta. Olen empaattinen ja pystyn asettumaan toisen aseman vaivatta. 

Ulkonäkö: Minulla on yli olkapäiden ylettyvät tummanruskeat hiukset, joiden värin olen perinyt isältäni. En tykkää pitää hiuksiani poninhännällä tai letillä, joten ne ovat melkein aina auki. Tästä syystä ne ovat yhtä paljon takussa kuin kiharalla. Silmäni ovat suhteellisen isot ja tummanvihreät. Niitä reunustavat pitkät ripset, jotka ovat aina takussa ja sojottavat joka suuntaan. Kulmakarvani ovat ohuet ja tummat. Hiukseni peittävät ainakin omasta mielstäni aivan liikaa sivuille sojottavat korvani. Kasvonpiirteeni ovat vähän terävät, paitsi poskeni, jotka ovat vauvamaisesti pyöreähköt. Koko sukuni on normaalikokoisia, enkä minä ole poikkeus. Jästivaatteina tykkään pitää pitkähihaisia paitoja ja huppareita sekä farkkuja, vaikka suoraan sanoen pitäisin mieluiten koko ajan kaapua. Oloasuna käytän mieluiten jotain aamutakkia. En käytä mekkoja kovinkaan usein, yleensä juhliin puen vain jonkun siistimmän paidan ja farkut. En välitä käyttää koruja, ne olisivat vain koko ajan tiellä. Eikä minulla ole reikiäkään, joten en voi käyttää korvakoruja. 

Perhe, ystävät ja menneisyys: Olen jästisyntyinen, eikä minua kiinnosta vähääkään sukupuuni. Pelkkiä jästejä sielä kuitenkin vain on. Äitini nimi on Silja Dawson ja isäni Mikael Dawson. He ovat molemmat ihan ok. Vanhempani ovat molemmat vähän päälle viisikymmentä vuotta vanhoja. He suhtautuvat taikuuteeni välinpitämättömästi. Minulla ei ole muita sisaruksia. Lapsuuteni on ollut ihan tavallinen, mitään erikoista tai traagista ei ole tapahtunut. En edes muista, että olisin aiheuttanut taikuudella mitään hämminkiä. Paras ystäväni on Lucy, joka on asunut naapurissani niin kauan kuin muistan. Hänkin on jästisyntyinen. Muita ystäviäni ovat kaksoset Diana ja Sindra Eston sekä Katie River, jotka ovat samassa makuusalissa kanssani. He ovat oikeasti hyviä ystäviäni. Minulla ei ole mitään suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Ehkä perustan ihmeotusten turvakodin.

Muuta: 
• Olen allerginen omenalle
• Kammoan kaikkia koneita, jotka pitävät ääniä toimiessaan, kuten robotteja
• Olen oikea lukutoukka, ja rakastan Tylypahkan kirjastoa
• Pidän eläimistä
• Onnennumeroni on 1, koska se on niin yksinkertainen

Matka-arkku

sauva: 12 ja 1/4 tuumaa, haapaa, ydin yksisarvisen häntäjouhta, soveltuu hyvin kaksintaisteluihin ja loitsuihin

Siro-maatiaiskissa, punainen kaulapanta

kurpitsaleivos (ystävänpäivälahja), lakritsitaikasauvapurkki, jäähiiripussi, kotkansulkakynä, väriä vaihtava muste, tupahuivi, kaulakoru, glögipullo, lämmin tupahuivi, kermakalja, nahkahansikkaan, Puuskupuhin tupahuppari, Euroopan tunnetuimmat lohikäärmelajit -tietokirja, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -kirja, lapaset, konvehtirasia, fasaaninsulkakynä

Merkit  

       
       
       
   

Merkkilistaan pääset tästä.

Kirjeet

15.3.2020 » Sinut on valittu helmikuun 2020 Kuukauden oppilaaksi! :) Palkinnoksi saat 20 kaljuunaa ja 10 tuparia! Kiitokset pitkällisestä osallistumisesta sivun toimintaan! :)

26.7.2019 » Hei Amanda! Sinusta ei ole kuulunut vähään aikaan mitään, joten ilmoittelethan itsestäsi tarinan muodossa tai vieraskirjan puolella 11.8. mennessä, jos haluat jatkaa oppilaana! :)

1.6.2019 » Puuskupuh on voittanut kevään tupamestaruuden! Voittonsa palkinnoksi tuvan oppilaat saavat 20 kaljuunaa, 15 etumatkatuparia sekä voitonmerkin! Onnittelut tuvan ahkerille oppilaille! :)

18.12.2018 » Hei Amanda! Huomasin chattiviestistäsi, että arvonnassa lahjaksesi osui tupahuivi, joka sinulla jo oli. Tarkoituksena oli tietenkin saada jotakin uutta, joten lisäsin lahjaasi Sirolle jouluisen punaisen kaulapannan sekä kermakaljan! Hyvää joulua! :)

18.9.2018 » Onnea syntymäpäivänä Amanda! :) Hienoa, että olet jo niin pitkään ollut mukana Tylypahkan toiminnassa. Lahjaksi saat 20 kaljuunaa!

7.5.2018 » Puuskupuh voitti huispausmestaruuden! Palkinnoksi urheasta pelin puolustamisesta ansaitsit 40 kaljuunaa ja yhteispelillä pelaajat ansaitsivat tuvalleen 40 tupapistettä! Onnittelut voitosta!

3.4.2018 » Sinut on valittu maaliskuun 2018 Kuukauden oppilaaksi! Palkinnoksi saat 20 kaljuunaa ja 10 tuparia! Jatka samaan malliin :)

6.3.2018
 » Ansaitsit 20 kaljuunaa huispausottelun voiton puolustamisesta! :)

26.1.2018
 » Tervetuloa Tylypahkan taikakouluun! :) Lajitteluhattu päätyi pitkän mietinnän tuloksena lajittelemaan sinut Puuskupuhiin, sillä uskollisuus, eläinrakkaus ja kiltteys ovat Puuskupuhin tuvalle tärkeitä piirteitä! Toivottavasti viihdyt koulussamme!

©2020 Tylypahkan taikakoulu - suntuubi.com